Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ... ΑΠΕΝΑΝΤΙ... ΒΙΑΙΗ ΔΙΑΒΑΣΗ ΠΟΤΑΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ 32 Μ/Κ ΤΑΞ ΠΟΥ ΔΕ ΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ!

Μπορούμε και εμείς να περάσουμε το Ποτάμι ...Το μήνυμα που έστειλε στην άλλη πλευρά η «31 Μ/Κ ΤΑΞ ««ΚΑΜΙΑ» δεν επιδέχεται αμφισ...







Μπορούμε και εμείς να περάσουμε το Ποτάμι ...Το μήνυμα που έστειλε στην άλλη πλευρά η «31 Μ/Κ ΤΑΞ ««ΚΑΜΙΑ» δεν επιδέχεται αμφισβήτηση …Καιρός ήταν να περάσουμε και στην Επίθεση


Από 03 έως 07 Ιουλίου 2017, το Δ΄ Σώμα Στρατού με την ΧΙΙ Μηχανοκίνητη Μεραρχία Πεζικού (ΧΙΙ Μ/Κ ΜΠ «ΕΒΡΟΣ»), πραγματοποίησε εκπαίδευση στα Πλωτά Μέσα.





Το προσωπικό εκπαιδεύτηκε σε αντικείμενα αναγνώρισης και εξασφάλισης ακτής, κατασκευής ελαφράς σχεδίας, κατασκευή γέφυρας μεταφοράς οχημάτων και πεζογέφυρας.
Επίμετρο της εκπαίδευσης, αποτέλεσε η ΤΑΜΣ Βιαίας Διάβασης Ποταμού, που εκτελέσθηκε από την 31 Μηχανοκίνητη Ταξιαρχία (31 Μ/Κ ΤΑΞ «ΚΑΜΙΑ»), η οποία ενισχύθηκε από Μηχανικό Μάχης της 1ης Στρατιάς (730 ΤΜΧ-Γ/Φ) και του Δ΄ ΣΣ (744 ΤΜΧ-Γ/Φ).


Να σημειωθεί οτι όλες οι ενέργειες εκτελέστηκαν με κάλυψη Ειδικών Δυνάμεων που είχαν φροντίσει να εξασφαλίσουν τα Περάσματα και τον χώρο της Βιαίας Διάβασης του Ποταμού!

veteranos

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.