Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο ΣΕΙΣΜΟΣ ΕΙΧΕ ΙΣΧΥ ΙΣΗ ΜΕ 3 - 4 ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΒΟΜΒΕΣ! ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥΡΚΟΥ ΣΕΙΣΜΟΛΟΓΟΥ - ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΝΙΚΟΥ!

- Απίστευτη δήλωση από Τούρκο σεισμολόγο! - Ο σεισμός των 6,6 Ρίχτερ έξω από την Αλικαρνασσό είχε ισχύ όση 3 ή 4 ατομικές βόμβες! -...








- Απίστευτη δήλωση από Τούρκο σεισμολόγο!
- Ο σεισμός των 6,6 Ρίχτερ έξω από την Αλικαρνασσό είχε ισχύ όση 3 ή 4 ατομικές βόμβες!
- Ήταν ο κύριος σεισμός – Αναμένονται μετασεισμοί έως 5,2 Ρίχτερ
- Έπεφταν από τα μπαλκόνια οι κάτοικοι της Αλικαρνασσού τρομοκρατημένοι από το σεισμό
- Δείτε video από τη στιγμή του ισχυρού σεισμού όπως καταγράφηκαν στην Τουρκία
Εικόνες που αποτυπώνουν τον τρόμο όσων έζησαν το σεισμό των 6,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ στην Αλικαρνασσό της Τουρκίας. Άνθρωποι που νιώθουν τη γη να κινείται κάτω από τα πόδια τους και τρέχουν να σωθούν. Άλλοι, γιορτάζουν και τα γέλια δίνουν τη θέση τους στα ουρλιαχτά.

Είναι τα νέα ντοκουμέντα του τρόμου που προκάλεσε τα ξημερώματα της Παρασκευής (21.07.2017) το χτύπημα του Εγκέλαδου. Το επίκεντρο του επιφανειακού, ισχυρού σεισμού ήταν κοντά στην Αλικαρνασσό αλλά επηρέασε περισσότερο την Κω, όπου δυο τουρίστες έχασαν τη ζωή τους.

Στην άλλη πλευρά του Αιγαίου υπάρχουν τουλάχιστον 350 τραυματίες. Όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας της Τουρκίας, από τους 350 τραυματίες, οι 25 εξακολουθούν να νοσηλεύονται στο νοσοκομείο της Αλικαρνασσού. Πολλοί από τους τραυματίες είναι άνθρωποι που πήδηξαν από μπαλκόνια γιατί πανικοβλήθηκαν.

"Τριακόσια πενήντα οκτώ πρόσωπα τραυματίστηκαν από τον σεισμό. Από αυτά, 272 διακομίστηκαν στο νοσοκομείο με ασθενοφόρα και τα υπόλοιπα έφθασαν εκεί με ίδια μέσα", δήλωσε ο υπουργός Αχμέτ Ντεμιρτζάν. Ο υπουργός πρόσθεσε πως 25 τραυματίες εξακολουθούν να νοσηλεύονται. "Ορισμένοι από αυτούς έχουν υποστεί κατάγματα", αλλά κανένας δεν βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση, διευκρίνισε.


Ένα από τα video της στιγμής του σεισμού δείχνει ανθρώπους έξω από ξενοδοχείο, που αρχίζουν να τρέχουν πανικόβλητοι όταν καταλαβαίνουν ότι γίνεται σεισμός.







Τρόμο προκαλεί και η δήλωση του Τούρκου σεισμολόγου Οβγκιούν Αχμέτ Ερτζάν, που δήλωσε ότι ο σεισμός που αναστάτωσε Ελλάδα και Τουρκία τα ξημερώματα είχε ισχύ όσο 3-4 ατομικές βόμβες! Ήταν, τόνισε, ο κύριος σεισμός και δεν αναμένεται να υπάρξει άλλος μεγαλύτερος στην περιοχή. Οι μετασεισμοί (που ήδη έχουν ξεπεράσει τους 100) θα διαρκέσουν έως και τρεις εβδομάδες αλλά η έντασή τους δεν θα ξεπερνούν τα 5,2 Ρίχτερ!


newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.