Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΖΩΗΡΟ ΤΟ ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ... ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η 25ΧΡΟΝΗ ΟΜΟΓΕΝΗΣ ΔΑΣΚΑΛΙΤΣΑ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ 16ΧΡΟΝΟΥ ΜΑΘΗΤΗ ΤΗΣ

Το βίντεο που τράβηξε η 25χρονη Ekatherine Pappas από τις ερωτικές περιπτύξεις με 16χρονο μαθητή της δεν άργησε να διαρρεύσει και να κ...




Το βίντεο που τράβηξε η 25χρονη Ekatherine Pappas από τις ερωτικές περιπτύξεις με 16χρονο μαθητή της δεν άργησε να διαρρεύσει και να κάνει τον γύρο του σχολείου που εργαζόταν.




Μετά τη διαρροή του ερωτικού βίντεο με 16χρονο μαθητή της, η Ekatherine Pappas προσπάθησε να φύγει από τη χώρα, αλλά τη συνέλαβαν στο αεροδρόμιο οι αρχές. Η Katherine Pappas που δίδασκε σε γυμνάσιο στη Βαλτιμόρη, παραδέχτηκε την ενοχή της για 3 σεξουαλικά αδικήματα τετάρτου βαθμού τον περασμένο μήνα.

Ο πατέρας του 16χρονου μαθητή δήλωσε πως η οικογένεια έχει πληγεί βαθιά από το περιστατικό. "Δεν μπορώ να εξηγήσω τον τρόμο όταν ενημερώθηκα πως ο γιος μου είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά και πως είχε καταγραφεί σε βίντεο που κυκλοφόρησε σε όλο το σχολείο", τόνισε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.