Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΚΑΝΑΝ ΓΥΑΛΙΑ ΚΑΡΦΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ ΤΟΝ 23ΧΡΟΝΟ ΣΥΓΓΕΝΗ ΤΟΥΣ ΜΑΝΩΛΗ ΣΤΡΑΤΑΚΗ

Σχεδόν τρεις μήνες έχουν περάσει από την ημέρα που ο 23χρονος κτηνοτρόφος Μανόλης Στρατάκης έπεσε νεκρός στα Ανωγειανά Όρη για … με...






Σχεδόν τρεις μήνες έχουν περάσει από την ημέρα που ο 23χρονος κτηνοτρόφος Μανόλης Στρατάκης έπεσε νεκρός στα Ανωγειανά Όρη για … μερικά μέτρα γης και η κατάσταση, όπως λένε οι πληροφορίες, παραμένει επικίνδυνα τεταμένη. Για την δολοφονία του 23χρονου, έχουν προφυλακιστεί δύο συγγενείς του, πατέρας και γιος, 54 και 21 ετών αντίστοιχα.





Αμέσως μετά την αιματοχυσία, η οικογένεια των κατηγορουμένων εγκατέλειψε το σπίτι τους στ’ Ανώγεια, το οποίο μάλιστα γειτνιάζει με αυτό του θύματος.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλθηκαν στο Cretalive.gr, χθες τη νύχτα το σπίτι της οικογένειας των κατηγορουμένων, το οποίο παρέμενε κλειστό, έγινε γυαλιά-καρφιά. Για την υπόθεση έχει ήδη επιληφθεί το Αστυνομικό Τμήμα Ανωγείων και πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει δοθεί κατάθεση στην οποία κατονομάζονται ως υπαίτιοι για τις φθορές άτομα από την άλλη πλευρά.





Το περιστατικό επιβεβαίωσε ο εκ των συνηγόρων υπεράσπισης των κατηγορουμένων, Γιώργος Κοκοσάλης, ο οποίος θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα και προς την κοινωνία των Ανωγείων. «Είναι ανόητες ενέργειες που δυστυχώς παρακολουθούμε μετά από σοβαρές υποθέσεις. Τέτοιες συμπεριφορές σίγουρα δεν κοσμούν και δεν εκφράζουν τον Ανωγειανό πολιτισμό.

Τις καταδικάζουμε απερίφραστα και δεν θα πρέπει να μείνουν ατιμώρητες. Ταυτόχρονα όμως για άλλη μια φορά γεννιέται η ανάγκη να πάρουν επιτέλους θέση οι συντεταγμένοι θεσμοί αλλά και οι πνευματικοί ταγοί των Ανωγείων, πριν συμβεί κάτι εκ νέου ανεπανόρθωτα κακό».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.