Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΕΔΡΑΣΑΝ ΟΙ ΑΠΡΙΛΙΑΝΟΙ...!!! «ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΙΑΣΕΙΣ ΜΙΑ ΠΟΡΝΗ»...;;; ΝΕΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΧΕΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ 21Η ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Με αφορμή την 18η επέτειο του θανάτου του Αρχηγού της 21ης Απριλίου και την χθεσινοβραδυνή παρουσίαση της 4τομης βιογραφίας του στο ...








Με αφορμή την 18η επέτειο του θανάτου του Αρχηγού της 21ης Απριλίου και την χθεσινοβραδυνή παρουσίαση της 4τομης βιογραφίας του στο ξενοδοχείο «President» (ο «Στόχος» θα έχει αναλυτικό ρεπορτάζ την προσεχή Πέμπτη), αξίζει να θυμίσουμε τι πιστεύει ο διευθυντής της «Καθημερινής» Αλέξης Παπαχελάς γι’ αυτό το θέμα. Ο Παπαχελάς έχει ιδιαιτέρως ερευνήσει τις σχέσεις των Απριλιανών με την CIA και τις άλλες μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ και έχει καταγράψει τα συμπεράσματά του στο περίφημο βιβλίο του «Ο βιασμός της Ελληνικής Δημοκρατίας» που εξέδωσε η «Εστία» τον Ιούνιο του 1997, δύο χρόνια πρίν πεθάνει ο Γεώργιος Παπαδόπουλος.




Το πρώτο συμπέρασμα που βγάζει ο Παπαχελάς είναι πως Η 21Η ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΚΙΝΗΤΗ, οι Αμερικανοί αγνοούσαν παντελώς τις κινήσεις των Απριλιανών!.. Γι’ αυτό και «θάφτηκε» τόσο άγρια εδώ και 20 χρόνια το βιβλίο του Παπαχελά από τους μπολσεβίκους που λυμαίνονται τα ΜΜΕ: Γιατί αποδεικνύει με ατράνταχτα στοιχεία πως δεν ήταν Ξενοκίνητη η 21η Απριλίου, αλλά 100% Ελληνοκίνητη!..

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟ 1967 ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΠΟΡΝΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΡΙΛΙΑΝΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΒΙΑΣΟΥΝ!..

Στην κυριακάτικη «Καθημερινή» της 7ης Μαΐου 2017, 20 ακριβώς χρόνια μετά την πρώτη κυκλοφορία του βιβλίου του «Ο βιασμός της Ελληνικής Δημοκρατίας» (που εκτιμούσε ιδιαίτερα ο Στυλιανός Παττακός!..), ο Αλέξης Παπαχελάς δημοσίευσε ένα μεγάλο κείμενο με τα τελικά του συμπεράσματα για την Επανάσταση των Αξιωματικών, υπό τον τίτλο… «Το πραξικόπημα της 21ης Απριλίου». Θα μεταφέρουμε μόνο την αποκάλυψή του για το πώς αντέδρασε ο τότε σταθμάρχης των ΗΠΑ στη Ελλάδα, Τζάκ Μόρι, όταν διάβασε το τηλεγράφημα που του έδωσε ο τότε Αμερικανός πρέσβης στην Αθήνα, Φίλιπς Τάλμποτ, λίγες μόλις ώρες μετά την επικράτηση της 21ης Απριλίου… Το τηλεγράφημα είχε τίτλο «Ο βιασμός της Ελληνικής Δημοκρατίας», εξ ού και ο τίτλος του βιβλίου του Παπαχελά. Μόλις ο Τζάκ Μόρι διάβασε το τηλεγράφημα του Φίλιπ Τάλμποτ, σχολίασε: «Καλά, πώς μπορείς ΝΑ ΒΙΑΣΕΙΣ ΜΙΑ ΠΟΡΝΗ;».

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΟΥΜΕ ότι ο Παπαχελάς δεν καταγράφει αυτή την συγκλονιστική δήλωση του Τζάκ Μόρι στο βιβλίο του «Ο βιασμός της Ελληνικής Δημοκρατίας» που κυκλοφόρησε το 1997 «διά τον φόβον των Ιουδαίων»: Αν την κατέγραφε, θα δικαιωνόταν πλήρως οι Απριλιανοί και ιδίως ο Στυλιανός Παττακός που με κάθε ευκαιρία δήλωνε πως δεν αισθανόταν καμμία τύψη που κατέλυσε την Ελληνική Δημοκρατία, διότι την εποχή εκείνη (1967) ήταν ΜΙΑ ΠΟΡΝΗ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΗΝ ΒΙΑΣΟΥΝ!..

Εντύπωση προκαλεί ότι την αποκάλυψη αυτή του Παπαχελά στην «Καθημερινή» της 7ης Μαΐου 2017, δεν την πήραν χαμπάρι οι ιδεολογικοί ινστρούχτορες της Χρυσής Αυγής (Γιώργο Μάστορα, μας ακούς;), ειδάλλως θα την εκμεταλλευόντουσαν στο έπακρο τις 50 αυτές ημέρες που έχουν μεσολαβήσει από τότε. Κι αυτό, διότι η δήλωση του τότε σταθμάρχη των ΗΠΑ στην Ελλάδα Τζάκ Μόρι ότι οι Συνταγματάρχες δεν προέβησαν σε βιασμό της Πόρνης που ονομαζόταν Ελληνική Δημοκρατία, δικαιώνει το πασίγνωστο σύνθημα της Χρυσής Αυγής… «Να καεί, να καεί το μπ. η Βουλή»!..




ΕΛΛΗΝΟΚΙΝΗΤΟΣ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΔΡΟΥΣΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΤΗ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ

ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ με δύο ακόμη αποκαλύψεις που κάνει για την 21η Απριλίου ο Αλέξης Παπαχελάς στο άρθρο του στην «Καθημερινή» της 7ης Μαΐου 2017. 1) Η πρώτη αφορά το συμπέρασμα των ερευνών του για το αν ο Γεώργιος Παπαδόπουλος ήταν Αμερικανοκίνητος. Μεταφέρουμε επί λέξει…

ΑΛΕΞΗΣ ΠΑΠΑΧΕΛΑΣ: «Ο Παπαδόπουλος διατηρούσε όμως σχέσεις, λόγω της σταδιοδρομίας του στην ΚΥΠ, με Ελληνοαμερικανούς που εργάζονταν στην αμερικανική υπηρεσία πληροφοριών. Ηταν σχέσεις καθαρά προσωπικές με Ελληνοαμερικανούς που είχαν τις ίδιες ακραία ψυχροπολεμικές και αντικομμουνιστικές αντιλήψεις με τον ίδιο. Το τι έλεγαν μεταξύ τους δεν το γνωρίζουμε γιατί δεν αποτυπώθηκε ποτέ σε έγγραφα. Μπορεί όμως εύκολα κανείς να συμπεράνει ότι η ελληνοαμερικανική «μαφία», όπως αυτοαποκαλούνταν οι Ελληνοαμερικανοί πράκτορες της εποχής, έδινε τα δικά της μηνύματα στον μετέπειτα δικτάτορα. Η ιστορική έρευνα έχει αποδείξει ότι η CIA ήξερε για τη συνωμοτική ομάδα της τριανδρίας, σε μεγάλο βάθος και με πολλές λεπτομέρειες. Οι σχετικές αναφορές διακόπηκαν ξαφνικά εβδομάδες πριν από το πραξικόπημα. Δύο εκδοχές υπάρχουν: είτε ο Παπαδόπουλος διέκοψε κάθε επαφή με την πηγή των πληροφοριών για λόγους συνωμοτικότητας είτε η πηγή αποφάσισε να προστατεύσει το εγχείρημα».

Ο ΑΡΝΑΟΥΤΗΣ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΕΑ, ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΔΕΙ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΠΟΥ ΣΧΕΔΙΑΖΑΝ ΟΙ ΑΠΡΙΛΙΑΝΟΙ


2) Εντύπωση προκαλεί και η άγνωστη αποκάλυψη που είχε κάνει ο Νικόλαος Μακαρέζος λίγο πριν πεθάνει στον Αλέξη Παπαχελά και δείχνει πόσο άψογα εκμεταλλευόντουσαν οι Απριλιανοί τις αναποδιές που τους τύχαιναν κατά την προπαρασκευή της 21ης Απριλίου…

ΑΛΕΞΗΣ ΠΑΠΑΧΕΛΑΣ: «Το τρίτο περιστατικό έχει διηγηθεί στον γράφοντα ο Νικόλαος Μακαρέζος, ο οποίος ενημέρωνε τον Σπαντιδάκη (σ.σ.: τότε Αρχηγός του ΓΕΣ) για τη συνεχή ανανέωση του σχεδίου «Περικλής» που ήταν το επίσημο κρατικό σχέδιο εκτροπής σε περίπτωση εκτάκτου ανάγκης. Το σχέδιο συμπεριλάμβανε ένα παράρτημα με τη λίστα των ατόμων που συλλαμβάνονταν. Κατά τον Μακαρέζο, η τριανδρία της 21ης Απριλίου είχε δώσει, εκ λάθους, το σχετικό παράρτημα του δικού της σχεδίου, που μεταξύ αυτών που θα συλλαμβάνονταν ήταν ο ίδιος ο Σπαντιδάκης και ο υπασπιστής και στενός συνεργάτης του βασιλέα, ταγματάρχης Αρναούτης. Μερικές ημέρες πριν από το πραξικόπημα, κατά τη διήγηση του Μακαρέζου, ο Αρναούτης επισκέφθηκε τον Σπαντιδάκη και ζήτησε να ενημερωθεί για το επίσημο σχέδιο. Καθώς βρισκόταν πάνω από το γραφείο του αρχηγού ΓΕΣ είδε τη λίστα των συλλήψεων όπου πρώτο, προφανώς λόγω αλφαβητικής σειράς, ήταν το δικό του όνομα. Ακολούθησε μια πολύ έντονη συζήτηση. Ο τέως βασιλιάς επιμένει ότι δεν ενημερώθηκε ποτέ γι’ αυτό το επεισόδιο. Ο Μακαρέζος από την πλευρά του ισχυρίζεται ότι όταν το πληροφορήθηκαν επέσπευσαν το πραξικόπημα γιατί φοβούνταν ότι θα αποκαλυφθούν. Το αν και ποιον ενημέρωσε ο Αρναούτης δεν το γνωρίζουμε μέχρι σήμερα»!..

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ; Ο στενώτερος συνεργάτης του Βασιλιά Κωνσταντίνου, ο ταγματάρχης Αρναούτης, είδε την λίστα των συλλήψεων που ετοίμαζαν οι Απριλιανοί με πρώτο – πρώτο το δικό του όνομα, αλλά παρόλα αυτά δεν πίστεψε ότι μπορεί ποτέ να πραγματοποιηθεί ένα τέτοιο θρασύτατο σχέδιο και δεν ενημέρωσε ποτέ τον Βασιλέα!.. ΙΔΟΥ πόσο σπουδαίο ρόλο παίζει το να είσαι θρασύς όταν πάς να κάνεις Επανάσταση για να σώσεις την Πατρίδα σου από τα νύχια μιάς φτηνής πόρνης με το ψευδώνυμο… «Δημοκρατία»!

Εφημερίδα "Στόχος"

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.