Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΙΣΩ ΣΤΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ Η 18ΧΡΟΝΗ ΠΟΥ ΡΟΥΦΗΞΕ ΑΕΡΙΟ ΓΕΛΙΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΦΛΕΡΤΑΡΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ

Στη χώρα της μεταφέρθηκε σήμερα η 18χρονη κοπέλα από τη Μεγάλη Βρετανία που τις τελευταίες ημέρες νοσηλευόταν στην ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ μετά α...






Στη χώρα της μεταφέρθηκε σήμερα η 18χρονη κοπέλα από τη Μεγάλη Βρετανία που τις τελευταίες ημέρες νοσηλευόταν στην ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ μετά από εισπνοή αερίου του γέλιου και κατανάλωση αλκοόλ. Όπως αναφέρει σε επίσημη ανακοίνωσή του το ΠΑΓΝΗ, η Βρετανίδα νοσηλεύτηκε στη ΜΕΘ από τις 11 Ιουλίου μέχρι και σήμερα οπότε και ταξίδεψε για τη χώρα της. Υπενθυμίζεται ότι η 18χρονη διαγνώσθηκε με καθολικό οίδημα στον εγκέφαλο. Αναλυτικά, στην ανακοίνωση του ΠΑΓΝΗ αναφέρονται τα εξής:





Η 18χρονη Βρετανίδα ασθενής νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο μας από τις 11 Ιουλίου έως και 17 Ιουλίου, οπότε και αεροδιακομίσθει για την χώρα της.
Επιβεβαιώθηκε ότι η σοβαρή εγκεφαλική βλάβη ήταν απότοκος οξείας οργανικής βλάβης, οφειλόμενη σε μηνιγγιτιδοκοκκική σηψαιμία για την οποία ήδη ελάμβανε στοχευμένη θεραπεία από τις πρώτες ώρες νοσηλείας της στο νοσοκομείο.
Ειδοποιήθηκε το Κέντρο Ελέγχου  Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ), όπως προβλέπεται από τις διαδικασίες η επιτροπή ενδονοσοκομειακών λοιμώξεων και σε συνεργασία με τους θεράποντες ιατρούς ελήφθησαν όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα επιδημιολογικής προφύλαξης, που αφορούσαν όλο το στενό κύκλο των ανθρώπων που ήρθαν σε επαφή με το περιστατικό.


ekriti

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.