Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΤΟ...!!! ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΕ ΑΠΟ 18 ΧΩΡΕΣ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΚΕΙ Η ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΟΥ 2018!!!

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΟΡΡΙΨΗ! ΧΩΡΙΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ Η ΣΥΝΟΔΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΗ...







ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΟΡΡΙΨΗ! ΧΩΡΙΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ Η ΣΥΝΟΔΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΝΑΤΟ!!!

Η σύνοδος του ΝΑΤΟ του καλοκαιριού του 2018 την οποία περίμενε πως και πως δεν θα γίνει στην Τουρκία αλλά στην έδρα της Συμμαχίας στις Βρυξέλλες.




Σύμφωνα με τη γερμανική Die Welt η πρόταση για να γίνει η σύνοδος στην Τουρκία απερρίφθη από 18 ευρωπαϊκές χώρες μέλη του ΝΑΤΟ συμπεριλαμβανομένης της Γερμανίας, της Γαλλίας, της Ολλανδίας και της Δανίας.

Το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών διαψεύδει το δημοσίευμα και επέκρινε την Die Welt ότι παρουσιάζει την Τουρκία αρνητικά.

Οι σχέσεις της Τουρκίας με πολλές ευρωπαϊκές χώρες και κυρίως για τη Γερμανία έχουν περάσει διά πυρός και σιδήρου το τελευταίο διάστημα οδηγώντας το Βερολίνο στην αποχώρηση από τη βάση του Ιντζιρλίκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.