Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ» ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΘΡΙΛΕΡ ΜΕ ΤΗ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ 17ΧΡΟΝΟΥ ΚΙΣΣΑΜΙΩΤΗ... ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΣΤΟ FACEBOOK Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ

Αίσιο τέλος είχε η μυστηριώδης εξαφάνιση του 17χρονου Βασίλη από την Κρήτη, του οποίου τα ίχνη χάθηκαν ξαφνικά το απόγευμα της περασ...






Αίσιο τέλος είχε η μυστηριώδης εξαφάνιση του 17χρονου Βασίλη από την Κρήτη, του οποίου τα ίχνη χάθηκαν ξαφνικά το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης.




Ο νεαρός Kρητικός επικοινώνησε με τον πατέρα του ο οποίος κατασυγκινημένος ευχαρίστησε μέσω facebook όλους, όσοι βοήθησαν την οικογένεια όλες αυτές τις ημέρες.

«Με δάκρυα στα μάτια θα ήθελα να πω σε όλους ένα μεγάλο ευχαριστώ... Να είστε όλοι καλά για την αγάπη και την συμπαράσταση σας. Μιλήσαμε με τον γιο μου ΒΑΣΊΛΗ και το βασικό είναι ότι είναι καλά. Ευχαριστώ πολύ και πάλι για την αγάπη και την συμπαράσταση σας» αναφέρει ο πατέρας του Βασίλη, σε ανάρτησή του στο Facebook.





Η μυστηριώδης εξαφάνιση

Στιγμές αγωνίας έζησε η οικογένεια του 17χρονου Βασίλη, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν ξαφνικά την περασμένη Τετάρτη. Ο Βασίλης Σφακιανάκης έφυγε από το σπίτι του την περασμένη Τετάρτη για να πάει μία βόλτα. Το πρωί της επόμενης ημέρας μίλησε στο τηλέφωνο με την οικογένειά του, ωστόσο από τότε χάθηκαν τα ίχνη του.

Όπως σημείωσε η αδερφή του 17χρονου, «τα ξημερώματα της Πέμπτης απαντούσε μονολεκτικά, ενώ λίγες ώρες αργότερα διέγραψε τη σελίδα του στο facebook».

Σύμφωνα με την αστυνομία, το βράδυ της Τετάρτης ο ανήλικος Βασίλης ταξίδεψε με πλοίο της ΑΝΕΚ για Αθήνα.

Για την υπόθεση υπήρξε στενή συνεργασία αστυνομικών από την Κρήτη με συναδέλφους τους από την Αθήνα.


iefimerida

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.