Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΟΠΟ ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΩΝ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΩΝ: ΚΑΘΑΡΟΓΡΑΦΗΚΕ ΕΝ ΡΙΠΗ ΟΦΘΑΛΜΟΥ Η ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΡΙΑΝΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΟΙΝΗΣ ΤΗΣ (13 ΧΡΟΝΙΑ)!..

Καθαρογράφηκε η απόφαση με την οποία η 29χρονη Ηριάννα καταδικάστηκε σε κάθειρξη 13 ετών, χωρίς αναγνώριση ελαφρυντικού και χωρίς ανα...





Καθαρογράφηκε η απόφαση με την οποία η 29χρονη Ηριάννα καταδικάστηκε σε κάθειρξη 13 ετών, χωρίς αναγνώριση ελαφρυντικού και χωρίς αναστολή ποινής για συμμετοχή της στην οργάνωση«Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς».




Με την καθαρογραφή της απόφασης ανοίγει πλέον ο δρόμος να εκδικαστεί τη Δευτέρα 17 Ιουλίου, στο Συμβούλιο Εφετών, η αίτηση αναστολής που κατέθεσε η Ηριάννα.

Συγκεκριμένα, το Συμβούλιο θα αποφασίσει εάν θα ανασταλεί η πρωτόδικη ποινή, με την οποία φυλακίστηκε η 29χρονη, μέχρι την εκδίκαση της υπόθεση στο δευτεροβάθμιο δικαστήριο.

Την επίσπευση της καθαρογραφής της πρωτόδικης απόφασης είχε ζητήσει την περασμένη Δευτέρα ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα, Παρασκευή στις 7 το απόγευμα είναι προγραμματισμένη εκδήλωση συμπαράστασης στην Ηριάννα, στην πλατεία Συντάγματος.

Πηγή: Αυγή

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.