Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕΝ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΗΣΥΧΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΗΣΥΧΟΣ ΕΣΥ... ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΟΜΑΝΤΟ ΤΗΣ 13ΗΣ ΔΕΕ! ΒΙΝΤΕΟ

Το έργο που επιτελεί η 13η Διοίκηση Ειδικών Επιχειρήσεων- Ιερός Λόχος- παρουσιάστηκε στο Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας, ένα έργο ό...









Το έργο που επιτελεί η 13η Διοίκηση Ειδικών Επιχειρήσεων- Ιερός Λόχος- παρουσιάστηκε στο Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας, ένα έργο όμως που όσοι το έχουν ζήσει ή όσοι το βιώνουν καθημερινά είτε αυτό είναι στα νησιά μας είτε στο χερσαίο τμήμα της πατρίδας μας, μπορούν να το καταλάβουν.





Το έργο που παράγεται στις μονάδες της 13ης ΔΕΕ σε συνδυασμό με την αποστολή της διοίκησης, το όραμα που υπάρχει για το μέλλον, τα πολιτιστικά στοιχεία των τοπικών κοινωνιών που ζουν τα στελέχη των μονάδων που υπάγονται στην Διοίκηση έφτασαν στο πεντάγωνο.

Το ευρύ κοινό όμως εκείνο που πρέπει να κατανοήσει είναι πως αυτοί οι άνθρωποι που υπηρετούν στις ακριτικές περιοχές, κοντά στους νησιώτες και οχι μόνο, είναι οι φρουροί Ελλάδας και Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Είναι αυτοί που σκύβουν και φιλούν το παιδί τους την ώρα που κοιμάται, κρατούν το χέρι της γυναίκας τους την ώρα που μέσα στη νύχτα φεύγουν είτε γιατί πρέπει είτε για μια προγραμματισμένη άσκηση κατά την οποία δεν θα μπορεί κανείς να επικοινωνήσει με το σπίτι του.





ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.