Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ Ή ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ; ΜΑΘΗΤΗΣ ΕΒΑΛΕ ΚΡΥΦΑ ΤΥΡΙ ΣΤΟ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ 13ΧΡΟΝΟΥ ΑΛΕΡΓΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΕ

Όλα τα στοιχεία παραπέμπουν σε μπούλινγκ που είχε υποστεί ο νεαρός μαθητής από τη Βρετανία, καθώς δείχνει να εξαναγκάστηκε να φάει τυρ...




Όλα τα στοιχεία παραπέμπουν σε μπούλινγκ που είχε υποστεί ο νεαρός μαθητής από τη Βρετανία, καθώς δείχνει να εξαναγκάστηκε να φάει τυρί από συμμαθητή ή συμμαθητές του
Δέκα ημέρες έδωσε μάχη να κρατηθεί στη ζωή. Παρόλα αυτά δεν τα κατάφερε. Ένας 13χρονος μαθητής στη Βρετανία έχασε τη ζωή του από αλλεργικό σοκ που υπέστη καταναλώνοντας μία ποσότητα τυριού. Η αστυνομία, ωστόσο, εξετάζει την υπόθεση ως πιθανή δολοφονία, καθώς τα στοιχεία οδήγησαν τους ερευνητές στο συμπέρασμα ότι εξαναγκάστηκε να φάει τυρί από συμμαθητή ή συμμαθητές του.





Οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει τη διεξαγωγή της έρευνας, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι το αγόρι κατανάλωσε το τυρί μετά από εξαναγκασμό που υπέστη, αν όχι με τη βία. Σε περίπτωση που αποδειχθεί ότι πρόκειται για υπόθεση μπούλινγκ, οι εμπλεκόμενοι μαθητές και οι γονείς τους θα αντιμετωπιστούν ως «δολοφόνοι», καθώς άπαντες γνώριζαν το πρόβλημα αλλεργίας που αντιμετώπιζε ο 13χρονος.

Το παιδί μεταφέρθηκε στις 28 Ιουνίου στο νοσοκομείο σε κατάσταση σοκ και 10 ημέρες αργότερα κατέληξε. Ένας άλλος 13χρονος συνελήφθη ως ύποπτος για τον εξαναγκασμό και αφέθηκε ελεύθερος με την καταβολή εγγύησης και περιοριστικά μέτρα εναντίον του.

Η υπόθεση εξετάζεται από το τμήμα ανθρωποκτονιών και θεωρείται εξαιρετικά σοβαρή, ενώ ευθύνες αναζητούνται και στο διδακτικό προσωπικό και τη διεύθυνση του βρετανικού σχολείου, η οποία αμέλησε τα καθήκοντά της ή απέκρυψε το μπούλινγκ που φέρεται να υποβαλλόταν ο νεαρός μαθητής.

«Ο γιος μου είχε αλλεργίες και ήταν ιδιαίτερα προσεκτικός. Δεν γνωρίζω πως συνέβη αυτό. Δεν βγάζει νόημα», δήλωσε ο πατέρας του 13χρονου Karanbir Cheema.

protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.