Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ! ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΥΠ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΑΠΟ 1-1-2017!

ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ... ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΜΩΣ. ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ... Σωρεία μισθολογικών παροχών προβλέπε...











ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ... ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΜΩΣ. ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ...

Σωρεία μισθολογικών παροχών προβλέπει το πολυνομοσχέδιο που κατατέθηκε το βράδυ της Πέμπτης στην Βουλή για όσους υπηρετούν στην Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών!





Χορήγηση μηνιαίου επιδόματος επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας στο πολιτικό προσωπικό της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (ΕΥΠ).

– Στο πολιτικό προσωπικό της ΕΥΠ, αλλά και σε όλους τους ένστολους (Ένοπλες Δυνάμεις, Ελληνική Αστυνομία, Λιμενικό, Πυροσβεστική) που υπηρετούν σε αυτήν, χορηγείται και μηνιαίο επίδομα υψηλού βαθμού ευθύνης και ασφάλειας.

Το ύψος και οι όροι χορηγήσεώς του θα καθοριστούν με κοινή απόφαση των υπουργών Εσωτερικών και Οικονομικών. Μέχρι την έκδοση της απόφασης αυτής, εξακολουθούν να καταβάλλονται τα ποσά στο ύψος που είχαν διαμορφωθεί κατά την 31.12.2016.

– Οι αποδοχές του Διοικητή της ΕΥΠ καθορίζονται με κοινή απόφαση των υπουργών Εσωτερικών και Οικονομικών, η οποία δεν δημοσιεύεται στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως. Όλες οι αυξήσεις στην ΕΥΠ ισχύουν αναδρομικά από 1.1.2017.

Πηγή :.newmoney.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.