Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ...ΑΓΕΛΗ ΕΛΕΦΑΝΤΩΝ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΧΑΡΑ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΤΕΙ ΝΕΑΡΟ ΟΡΦΑΝΟ ΕΛΕΦΑΝΤΑΚΙ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΣΩΘΗΚΕ - VIRAL BINTEO -

Μια ολόκληρη αγέλη με ελέφαντες τρέχει για να χαιρετήσει ένα ελεφαντάκι που μόλις σώθηκε. Το απίστευτο βίντεο πρόκειται να γίνει vi...





Μια ολόκληρη αγέλη με ελέφαντες τρέχει για να χαιρετήσει ένα ελεφαντάκι που μόλις σώθηκε. Το απίστευτο βίντεο πρόκειται να γίνει viral, για προφανείς λόγους.





Το σύντομο κλιπ που γυρίστηκε στο φυσικό πάρκο Ελεφάντων, δείχνει το ορφανό ελεφαντάκι Dok Gaew ηλικίας 1 έτους και 9 μηνών να λαμβάνει το θερμότερο καλωσόρισμα. Είναι σχεδόν βέβαιο ότι αυτά τα ζώα μπορούν να μας διδάξουν ένα δύο πράγματα για τη φιλία, την ενσυναίσθηση και την ειρηνική συνύπαρξη.

Αυτά τα υπέροχα πλάσματα είναι γνωστά για την ήπια φύση και την τεράστια σωματική τους δύναμη. Οι κοινωνίες τους είναι μητριαρχικές, δηλαδή τα θηλυκά είναι αυτά που έχουν το πάνω χέρι στο βασίλειο των ελεφάντων. Και επίσης είναι φυτοφάγα, που σημαίνει ότι δεν σκοτώνουν για φαγητό ούτε απλά επειδή θέλουν.

bovary

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.