Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΙΣΕ Ο ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ: ΑΝΕΒΑΣΕ ΣΤΟ TWITTER ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΤΗΣ ΣΑΚΗΣ ΚΥΠΡΑΙΟΥ, ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΣ ΤΟΥ «ΒΡΥΚΟΛΑΚΑ» ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΠΟΥ ΔΙΟΡΙΖΕ ΑΒΕΡΤΑ ΣΤΟ «ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ»!..

Μια λίστα με φερόμενους διορισμούς στο «Ερρίκος Ντυνάν» ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ο ανεξάρτητος βουλευτής, ...







Μια λίστα με φερόμενους διορισμούς στο «Ερρίκος Ντυνάν» ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ο ανεξάρτητος βουλευτής, Νίκος Νικολόπουλος. Στην πρώτη στήλη υπάρχει το όνομα του φερόμενου ως προσλαμβανόμενου, δίπλα την ιδιότητά του, το ΦΕΚ της πρόσληψης (σε ορισμένα ονόματα) και τέλος, σε άλλη στήλη, το όνομα «Κυπραίου».




Σύμφωνα με πληροφορίες, η συγκεκριμένη λίστα βρίσκεται στα χέρια των μελών της Επιτροπής που διερευνά στον χώρο της Υγείας κατά τα έτη 1997-2014.

Για όσους δεν γνωρίζουν, η Ελένη Κυπραίου (αν πρόκειται γι’ αυτό το πρόσωπο και δεν είναι συνωνυμία) ήταν επί δεκαετίες γραμματέας του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

Πάντως ο Α. Μαρτίνης αρνήθηκε να σχολιάσει τις λίστες όταν ρωτήθηκε από τον βουλευτή της ΝΔ Γ. Γεωργαντά. «Οι δύο καταστάσεις δεν μπορούν να γίνουν αντικείμενο δικής μου επαλήθευσης διότι δεν τις έχω δει» είπε.

Δείτε το σχετικό tweet:



Έτσι μάζευε ο ΚΟΥΛΗΣ
τους ψήφους...
Πρόκειται για ΔΩΡΟΔΟΚΙΑ;
Απο το ΝΤΥΝΑΝ
άλλος έπαιρνε βιδανιο
άλλος διορισμούς
άλλος δουλειές κ.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.