Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΟΛΥ ΑΜΦΙΒΑΛΟΥΜΕ... TO 2019 ΛΕΕΙ ΤΟ REUTERS ΠΩΣ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑ F-35 LIGHTING

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Reuters, η Lockheed Martin βρίσκεται στα τελικά στάδια διαπραγματεύσεων για την μεγαλύτερη παραγγελία F-35 α...




Σύμφωνα με δημοσίευμα του Reuters, η Lockheed Martin βρίσκεται στα τελικά στάδια διαπραγματεύσεων για την μεγαλύτερη παραγγελία F-35 από την έναρξη του προγράμματος. Έτσι λοιπόν, οριστικοποιούνται οι όροι για την υπογραφή ενός συμβολαίου που θα αφορά 440 F-35 από 11 διαφορετικές χώρες (μεταξύ των οποίων και η Τουρκία), αξίας 37 δις δολαρίων.





Αν και η τιμή δεν είναι η τελική, θεωρείται πως η μέση τιμή για τα μαχητικά θα είναι περίπου 85 εκ. δολάρια το καθένα. Η αγορά αφορά τρία διαφορετικά LOT παραγωγής, και θα «απλωθούν» από το 2018 μέχρι το 2020.

Ερχόμενη στα της γειτονιάς μας τώρα, δημοσιεύματα σε τουρκικά μέσα αναφέρουν πως τα πρώτα τουρκικά F-35A θα παραδοθούν το 2018, αλλά θα παραμείνουν στις ΗΠΑ μέχρι και το 2019, οπότε και αναμένονται να φτάσουν στην Τουρκία τα πρώτα μαχητικά.

Υπενθυμίζουμε πως πολλές χώρες διατηρούν τα πρώτα τους αεροσκάφη στις ΗΠΑ, προκειμένου να συμμετέχουν στην εκπαίδευση αλλά και την ανάπτυξη του μαχητικού.

defence-point.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.