Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΚΟΡΟΪΔΑ...!!! ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΠΑΡΑΓΩΓΟ ΤΟΥ SURVIVOR ΠΡΟΜΟΤΑΡΕΙ Ο ΤΣΑΒΟΥΣΟΓΛΟΥ!!! Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΥΠΕΞ ΠΗΓΕ ΑΓΙΟ ΔΟΜΙΝΙΚΟ ΚΙ ΕΠΑΙΞΕ ΜΠΑΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ!

Ο Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου επισκέφθηκε το Survivor στον Άγιο Δομίνικο τον περασμένο Φεβρουάριο, παίζοντας μά...







Ο Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου επισκέφθηκε το Survivor στον Άγιο Δομίνικο τον περασμένο Φεβρουάριο, παίζοντας μάλιστα ως guest star και ποδόσφαιρο με τους παίχτες.

Οι εικόνες μεταδόθηκαν στον μεγάλο τελικό την Πέμπτη.




Τον Τούρκο Υπουργό κάλεσε ο ίδιος ο παρουσιαστής Ατσούν Ιλίκαλι και εκεί έβαλε το σορτσάκι του, μπήκε στο γήπεδο και έπαιξε μπάλα.

Ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου, όπως είπε ο ίδιος, βρισκόταν εκείνες τις μέρες σε ταξίδι στην Λατινική Αμερική και μετά από πρόσκληση του Ατσούν πήγε στον Άγιο Δομίνικο.

«Φίλοι ανάμεσά μας είναι ο Υπουργός Εξωτερικών μας Μεβλούτ Τσαβούσογλου, μαζί μας σήμερα (χειροκρότημα)», είπε και ο Ατσούν και συνέχισε: «Κύριε υπουργέ μου καλωσορίσατε».

Και το λόγο πήρε ο Τσαβούσογλου: «Φίλοι, ευχαριστώ τον Ατσούν. Κάνουμε επίσκεψη στην Λατινική Αμερική ξεκινώντας από την Αργεντίνη, αύριο το βράδυ θα πάμε στο Μεξικό και από το Μεξικό και θα ολοκληρωθεί το ταξίδι μας. Γνωρίζετε ότι δουλεύουμε μέρα νύχτα για να κυματίζει η σημαία μας σε κάθε γωνιά του κόσμου. Γνωρίζαμε ότι είσαστε εδώ. Πριν τηλεφωνήσω εγώ μου τηλεφώνησε ο Ατσούν και με προσκάλεσε»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.