Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΑΡΚΕΤΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ Η ΕΒΡΑΙΟΠΟΥΛΑ ΣΑΡΑ ΕΣΚΕΝΑΖΥ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ ΑΠΟ ΤΟ SURVIVOR!..

Η πάντα χαμογελαστή Σάρα των Μαχητών δεν έχασε το κέφι της ακόμη και σε αυτή τη δύσκολη για εκείνη στιγμή και ευχήθηκε σε όλους καλή τύ...






Η πάντα χαμογελαστή Σάρα των Μαχητών δεν έχασε το κέφι της ακόμη και σε αυτή τη δύσκολη για εκείνη στιγμή και ευχήθηκε σε όλους καλή τύχη, αγκαλιάζοντας και αποχαιρετώντας έναν έναν τους - πρώην - συμπαίκτες της




Η Σάρα Εσκενάζυ ήταν η παίκτρια που αποχαιρέτησε το Survivor κατά την αποψινή ψυχοφθόρα διαδικασία της αποχώρησης.

Η πάντα χαμογελαστή Σάρα των Μαχητών δεν έχασε το κέφι της ακόμη και σε αυτή τη δύσκολη για εκείνη στιγμή και ευχήθηκε σε όλους καλή τύχη, αγκαλιάζοντας και αποχαιρετώντας έναν έναν τους - πρώην - συμπαίκτες της.

Υποψήφιοι για αποχώρηση ήταν μαζί με τη Σάρα, ο Γιάννης Σπαλιάρας, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Σπαλιάρας και Ευρυδική από την ψηφοφορία, ενώ την Σάρα ψήφισε ο Μάριος, ως ένας εκ των νικητών της ατομικής ασυλίας και ο έτερος νικητής Βασάλος, ψήφισε τον Αγγελόπουλο.

Με δεδομένο ότι Ντάνος και Σπαλιάρας αποτελούν δύο από τους αγαπημένους του τηλεοπτικού κοινού, ήταν βέβαιο ότι ένα από τα κορίτσια θα αποχωρούσε.

Όπως αποδείχθηκε, στην περίφημη λίστα δημοφιλίας η Σάρα ήταν σε χειρότερη θέση από την Ευρυδίκη, η οποία απέμεινε μόνη γυναίκα στην παραλία.

protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.