Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΛΑΚΙΤΣΑ ΟΙ Π@Π@ΡΕΣ... ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ: ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ ΤΟ SURVIVOR ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΠΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

«Είμαι με τους καλούς», είπε ο διευθυντής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ όταν ρωτήθηκε ποιους υποστηρίζει Ακόμα και το Survivor σχολίασε ο διευθ...





«Είμαι με τους καλούς», είπε ο διευθυντής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ όταν ρωτήθηκε ποιους υποστηρίζει

Ακόμα και το Survivor σχολίασε ο διευθυντής της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης, αποκαλύπτοντας πως έχει ακούσει ακόμα και πως ήταν «κόλπο» της κυβέρνησης «για να ασχολείται ο κόσμος».






Όσον αφορά το αν το βλέπει, απάντησε: «Άμα το πετύχω όταν κάνω ζάπινγκ. Όλα τα βλέπω». Στην ερώτηση ποιον υποστηρίζει ο κ.Ζαχαριάδης φάνηκε αρκετά…διπλωμάτης: «Δεν ξέρω. Τα έχω χάσει. Ποιοι έχουν μείνει; Με τους καλούς είμαι», είπε ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Ακραίως στον Σκάι.

Ο Τάκης Χατζής συμπέρανε ότι αυτό σημαίνει ότι είναι με τους Μαχητές, για να ανταπαντήσει ο Κώστας Ζαχαριάδης: «Όχι, όχι με τους καλούς. Δεν ξέρω ποιοι είναι καλοί και ποιοι όχι». Με χιουμοριστική διάθεση, ο παρουσιαστής του είπε: «Οι Μαχητές, αφού είστε αριστερός ακόμα». «Θα σας απαντήσω μετά» είπε χαμογελώντας ο Κώστας Ζαχαριάδης.

Πάντως στο…νήμα της εκπομπής η συζήτηση επανήλθε στο reality και ο κ. Ζαχαριάδης και εξομολογήθηκε ότι έχει ακούσει απίστευτα πράγματα όπως ότι «το Survivor είναι κόλπο δικό μας (σ.σ. του ΣΥΡΙΖΑ) για να ασχολείται ο κόσμος».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.