Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΘΥΜΑΤΟΣ ΔΙΕΦΥΓΕ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ.. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ROVER ΓΚΡΙ ME ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ!

Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται η έρευνα για την άγρια δολοφονία τα ξημερώματα της Κυριακής στον Άγιο Κωνσταντίνο. Ο 57χρονο...







Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται η έρευνα για την άγρια δολοφονία τα ξημερώματα της Κυριακής στον Άγιο Κωνσταντίνο.

Ο 57χρονος Βαυαρός από τη Γλυφάδα, το θύμα, όπως εικάζουν οι αρχές μεταφέρθηκε από την Αθήνα στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου όπου εκεί, ο δολοφόνος του, τον ξυλοκόπησε, τον μαχαίρωσε και στη συνέχεια τον πάτησε με το αυτοκίνητό του.




Οι αστυνομικές αρχές σύμφωνα με το LamiaReport.gr θεωρούν ότι το θύμα έφθασε ως εκεί με το αυτοκίνητό του, στο οποίο, όμως, ήταν μέσα και ο δολοφόνος του. Ο τελευταίος, μάλιστα, εικάζεται ότι διέφυγες με το αυτοκίνητο του θύματος αφού τον δολοφόνησε. Είναι το Rover χρώματος γκρι με φιμέ τζάμια, που αναζητούν οι αρχές.

Μάλιστα το γκρι Rover με τα φιμέ τζάμια αργά το βράδυ του Σαββάτου εθεάθη στα Καμένα Βούρλα όπου το θύμα φέρεται να συνέφαγε μαζί με τον δολοφόνο του.

Τα στοιχεία δείχνουν ότι το άγριο έγκλημα έγινε νωρίς τα ξημερώματα από τα μεσάνυχτα μέχρι τις 4:00′ το πρωί.

Αυτό που καλούνται τώρα να απαντήσουν οι αστυνομικοί είναι ποιο ήταν το πρόσωπο που ήταν μέσα στο γκρι Rover και τι ήταν εκείνο που όπλισε το χέρι του δολοφόνου με τόσο μίσος ώστε να διαπράξει ένα τόσο ειδεχθές έγκλημα, αφού εκτός από τα χτυπήματα στο πρόσωπο και τις μαχαιριές, στη συνέχεια τον πάτησε με το ίδιο του το αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Αυτό που ελπίζουν ότι θα δώσει απαντήσεις και θα ρίξει φως στην υπόθεση είναι το κινητό του θύματος το οποίο βρέθηκε δίπλα του.

Ο 57χρονος με καταγωγή από τη Βαυαρία διέμενε στη Γλυφάδα, όπου εκεί δραστηριοποιούταν και επιχειρηματικά με το εμπόριο, ενώ έχει μια κόρη που διαμένει στη Γαλλία και χθες βράδυ εσπευσμένα ταξίδεψε για την Ελλάδα μετά το τραγικό συμβάν.

πηγή: φωτογραφίες tvstar.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.