Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΓΚΑΦΑ» ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ, ΠΟΥ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΟ «POLITICO» ΠΩΣ Η ΜΟΝΗ ΒΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ!..

Μεταφέρουμε χωρίς σχόλια το άρθρο του γνωστού συριζαίου διαμορφωτή γνώμης, Κωνσταντίνου Ταχτσίδη, από τον ιστότοπο altsantiri.gr πο...








Μεταφέρουμε χωρίς σχόλια το άρθρο του γνωστού συριζαίου διαμορφωτή γνώμης, Κωνσταντίνου Ταχτσίδη, από τον ιστότοπο altsantiri.gr που ανήκει στον συριζαίο γελωτοποιό Λάκη Λαζόπουλο: (ΚΑΙ ΤΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΗΜΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΙΚΟ ΤΟΥ)




ΝΔ, Χρυσή Αυγή και ΣΚΑΙ προσπαθούν να «εξαφανίσουν» από την επικαιρότητα, 2 τόνους ηρωίνη. Ένας διεφθαρμένος, αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ξεπλένει τη νεοναζιστική εγκληματική οργάνωση δηλώνοντας σε ξένη ιστοσελίδα πως: «η ΧΑ είναι σα να μην υπάρχει. Η βία προέρχεται αποκλειστικά από την αριστερά». Βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος καταγγέλλουν σατιρική εκπομπή για σεξισμό… και τα κουνούπια μαζί με τους νεοφιλελεύθερους – εν μέσω καύσωνα και παρατημένων σκουπιδιών στους κάδους – διψούν για ακόμα περισσότερο αίμα…!
Έχω την υποψία πως είμαστε κομπάρσοι σε μια ονείρωξη του Άδωνη Γεωργιάδη και δεν το έχουμε πάρει χαμπάρι.

*** Τη θυμάστε τη θεωρία των «δύο άκρων» πάνω στην οποία -μαζί με το «μαζί τα φάγαμε»- άσκησε την πολιτική στρατηγική του, όλο το μεταπολιτευτικά διεφθαρμένο σύστημα εξουσίας, από το 2008 μέχρι σήμερα; Ε, ξεχάστε τη. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τη συνέντευξη του στην ιστοσελίδα του αμερικάνικου Politico, εισήγαγε το νέο αφήγημα του «ενός άκρου» και παρέδωσε και τυπικά τα κλειδιά του κόμματος στην ακροδεξιά «συμμορία» του Άδωνη Γεωργιάδη, του Μάκη Βορίδη και των διαπλεκόμενων φίλων του. «Η Χρυσή Αυγή έχει περιθωριοποιηθεί, είναι σα να μην υπάρχουν. Στην Ελλάδα η βία προέρχεται αποκλειστικά από την αριστερά«, δήλωσε ο θυρωρός, πλέον, της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.

*** Όπως φαίνεται από την παρακάτω δημοσίευση του επίσημου ιστότοπου της Χρυσής Αυγής, το ξέπλυμα – αθώωση του Κ. Μητσοτάκη στους «συναγωνιστές» της νεοναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης, όχι μόνο έπιασε τόπο, αλλά σύμφωνα με τους νεοναζί, «αλλάζει και τα δεδομένα στη δίκη – φάρσα της Χρυσής Αυγής»


*** Η βία «προέρχεται αποκλειστικά από την αριστερά», λοιπόν. Τέτοια «σοβαρή Χρυσή Αυγή», δεν είχε οραματιστεί ούτε ο -29 κατασκευαστές πλυντηρίων συνιστούν- Μπάμπης Παπαδημητρίου, ο Άρης Πορτοσάλτε και ο Στέφανος Κασίμης.

Και κάπου εδώ να παραδεχτούμε πως ο όμιλος Αλαφούζου πρωτοστάτησε στο ξέπλυμα και την εξοικείωσή μας με τη Χρυσή Αυγή:


Ας δούμε όμως μερικά τρανταχτά παραδείγματα της «αριστερής βίας»:
Παύλος Φύσσας (μουσικός, αντιφασίστας) – δολοφονήθηκε στις 18 Σεπτεμβρίου του 2013 μετά από επίθεση τάγματος ασφαλείας της Χρυσής Αυγή


Θυμάστε τότε (κατά τη διάρκεια της δίκης της ΧΑ) που ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, όχι μέσα από κάποιο ίδρυμα, αλλά από το δελτίο του ΣΚΑΙ, χαρακτήριζε τη Μάγδα Φύσσα, περίπου ως «λυτή» τραμπούκο που πετάει μπουκάλια; Που έλεγε επί λέξει «σε εντελώς ανθρώπινο επίπεδο, αυτός ο άνθρωπος (Ρουπακιάς) πρέπει να είναι ράκος«. Όχι; Ε, θυμηθείτε το.


ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.