Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΑΝΙΚΟΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ...;;; ΓΚΡΕΜΙΣΑΝ ΓΕΦΥΡΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ... PKK...!!!

Η γέφυρα που είχε κατασκευαστεί από τον δήμο του Τσατάκ (περίοδος του κόμματος DBP) για να διευκολύνει την πρόσβαση του κόσμου, τώρ...







Η γέφυρα που είχε κατασκευαστεί από τον δήμο του Τσατάκ (περίοδος του κόμματος DBP) για να διευκολύνει την πρόσβαση του κόσμου, τώρα κατεδαφίστηκε από τον επίτροπο του Δήμου επειδή ¨Παρέχει βοήθεια στην τρομοκρατία¨.




Όταν ο έπαρχος του Τσάτακ και ο πρόεδρος του Δ.Σ. Ασίμ Ακγιούλ ζήτησαν το ξήλωμα της γέφυρας που βρίσκεται σε κομβικό σημείο και διασφαλίζει το πέρασμα των ανθρώπων σε διάφορες περιοχές, τότε άρχισαν οι εργασίες κατεδάφισης.

Η κατεδαφισθείσα γέφυρα κατασκευάστηκε πέρσι από τον δήμο του DBP ώστε να διασφαλιστεί το άνετο πέρασμα του κόσμου και έτσι διευκολύνθηκε σημαντικά η μετακίνηση των χωρικών. Η γέφυρα βρίσκεται σε απόσταση 13 χλμ από την πόλη και είναι σε περιοχή που τον τελευταίο καιρό έγιναν έντονοι βομβαρδισμοί.

Ο επίτροπος Ακγιούλ σε δήλωση που έκανε σχετικά με το θέμα, είπε πως η γέφυρα διευκόλυνε την δουλειά της παράνομης οργάνωσης και για αυτό αποφασίστηκε η απόφαση κατεδάφισης.

https://anfturkce.net

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.