Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΜΕΙΝΕ Μ@Λ@ΚΑΣ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΔΑ ΤΟΥ FOX NEWS ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ...! ΧΑΖΕΨΕ Ο ΚΟΝΤΟΣ...

Το βελούδινο έξωμο φόρεμά της με το σκίσιμο στο πλάι, αξίας 990 δολαρίων, όχι απλά δεν άφησε αδιάφορο τον ισχυρό άντρα της Ρωσίας, ...







Το βελούδινο έξωμο φόρεμά της με το σκίσιμο στο πλάι, αξίας 990 δολαρίων, όχι απλά δεν άφησε αδιάφορο τον ισχυρό άντρα της Ρωσίας, αλλά τον αναστάτωσε τόσο πολύ που δεν μπορούσε να πάρει τα μάτια του από πάνω της.




Η Μέγκαν Κέλι, πρώην αστέρας του αμερικανικού δικτύου Fox News Chanel που έγινε παγκοσμίως γνωστή για τις δύσκολες και ενοχλητικές ερωτήσεις που έχει κάνει κατά καιρούς στον Ντόναλντ Τραμπ, επέλεξε τον Βλαντιμίρ Πούτιν για να κάνει το ντεμπούτο της στο κανάλι NBC.

Η συνέντευξη θα μεταδοθεί την Κυριακή, ημέρα που η Μέγκαν ξεκινά ένα βραδινό ενημερωτικό μαγκαζίνο. Η συνέντευξη με τον Βλαντιμίρ Πούτιν έγινε στο πλαίσιο του ετήσιου Διεθνούς Οικονομικού Φόρουμ της Αγίας Πετρούπολης, οι εργασίες του οποίου ξεκίνησαν χτες και θα ολοκληρωθούν αύριο.

Η συνέντευξη θα καλύψει ένα ευρύ φάσμα παγκόσμιων πολιτικών και οικονομικών θεμάτων συμπεριλαμβανομένων των διεθνών εμπορικών συμφωνιών , της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο και των επιπτώσεων των αυξανόμενων στρατιωτικών εντάσεων, ανέφερε το δίκτυο NBC.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.