Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

EXΟΥΝ ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ ΕΚΕΙ ΣΤΟ «Ε» - ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΑΓΩΓΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΤΡΕΛΟΚΑΡΒΕΛΑ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥ 500.000... ΓΙΑΤΙ, ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΚΡΙΤΗΣ, ΔΕ ΜΙΛΟΥΣΕ ΚΑΙ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ... ΤΡΑΣ ΤΑΛΕΝΤ ΣΟΟΥ!

Ο Νίκος Καρβέλας και το Espilon μπορεί να διέκοψαν τη συνεργασία τους, αλλά το θέμα δεν σταματάει εδώ. Ο μουσικοσυνθέτης και πρώην κ...






Ο Νίκος Καρβέλας και το Espilon μπορεί να διέκοψαν τη συνεργασία τους, αλλά το θέμα δεν σταματάει εδώ. Ο μουσικοσυνθέτης και πρώην κριτής του Star Academy θα έχει δικαστικές περιπέτειες, αφού σύμφωνα με το Λοιπόν, το Epsilon θα κινηθεί νομικά κατά του Καρβέλα για αθέτηση συμβολαίου και διαφυγόντα κέρδη και μάλιστα έχει καταθέσει αγωγή ζητώντας του το ποσό των500.000 ευρώ.




Το κανάλι θεωρεί πως ο συνθέτης με τη συμπεριφορά του κατά τη διάρκεια του σόου υποβάθμισε την τηλεοπτική εικόνα της εκπομπής και γενικότερα την πορεία του Star Academy, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας.
Δύο μέρες πριν από το live, είχε σταλεί εξώδικο προς τον Νίκο Καρβέλα, στο οποίο τον καλούσε να εκτελέσει κανονικά τα καθήκοντά του ως κριτής του σόου και να μην παρεκκλίνει των όρων του

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.