Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΕΤΕΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΤΖΑΜΙ ΑΡΓΑ ΑΛΛΑ ΣΤΑΘΕΡΑ Η ΑΓΙΑΣΟΦΙΑ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ Η DEUTSHE WELLE

H ΦΕΡΜΑΝΟΦΥΛΛΑΔΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΠΟΛΥ "ΟΥΔΕΤΕΡΑ" ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΝΕ ΠΟΣΟ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΑΓ...








H ΦΕΡΜΑΝΟΦΥΛΛΑΔΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΠΟΛΥ "ΟΥΔΕΤΕΡΑ" ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΝΕ ΠΟΣΟ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ!




«Αγιά Σοφιά: Μουσείο ή τζαμί;». Αυτός είναι ο τίτλος σε ρεπορτάζ στην ιστοσελίδα της Deutsche Welle για όσα συνέβησαν την προηγούμενη εβδομάδα στην Κωνσταντινούπολη και προκάλεσαν τη δικαιολογημένη αντίδραση της Ελλάδας.

«Πολλά σημάδια δείχνουν πως η φημισμένη Αγιά Σοφιά που λειτουργεί τώρα ως μουσείο, επιστρέφει σιγά-σιγά στο προηγούμενο της ρόλο ως τζαμί» αναφέρει η DW στον πρόλογο του ρεπορτάζ σημειώνοντας ότι «κατά τη διάρκεια του Ραμαζανιού διαβάστηκε για 2η συνεχόμενη χρονιά το Κοράνι εντός του χώρου».

Εν συνεχεία σημειώνονται οι αντιδράσεις που εκφράστηκαν από την ελληνική Κυβέρνηση και την UNESCO για να ακολουθήσει η επισήμανση από τη DW ότι «η Αγιά Σοφιά είναι από καιρό μία διελκυστίνδα μεταξύ των θρησκευτικών, πολιτικών και πολιτισμικών ομάδων».

ΠΗΓΗ: DW

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.