Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ; ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΨΥΧΟΙ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ DEB ΣΥΛΛΕΓΟΥΝ ΤΡΟΦΙΜΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ!..

Το DEB κατά την διάρκεια τοu μήνα του Ραμαζανιού ξεκίνησε καμπάνια «Δώσε και εσύ ένα χέρι βοήθειας» τροφίμων για τις οικογένειες πο...







Το DEB κατά την διάρκεια τοu μήνα του Ραμαζανιού ξεκίνησε καμπάνια «Δώσε και εσύ ένα χέρι βοήθειας» τροφίμων για τις οικογένειες που έχουν ανάγκη.

Τα μέλη του DEB, οι επιχειρηματίες και όλοι οι πολίτες που θέλουν να συμμετάσχουν στην καμπάνια, μπορούν να παραδώσουν τρόφιμα μακράς διαρκείας στα γραφεία του DEB.




Λόγω της οικονομικής κρίσης που ξεκίνησε το 2010 παρατηρήθηκε σημαντική αύξηση του αριθμού των ανθρώπων που έχουν ανάγκη. Τα είδη τροφίμων θα διανέμονται στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη με την βοήθεια των εκπροσώπων του DEB από τα χωριά και τις γειτονιές.
Στα πλαίσια της καμπάνιας που ξεκίνησε για την βοήθεια σε άπορες οικογένειες θα γίνονται δεκτά τρόφιμα που αντέχουν για μεγάλο χρονικό διάστημα. Στην εκστρατεία μας «Δώσε και εσύ ένα χέρι βοήθειας» που έχει ως σκοπό την στήριξη οικογενειών και των μη κυβερνητικών οργανώσεων που έχουν φιλανθρωπικό σκοπό μπορούν να συμμετάσχουν όλοι οι πολίτες μας. Κατά τη διάρκεια της εκστρατείας, δεν θα γίνονται δεκτά χρηματικά ποσά από τα μέλη του κόμματος και άλλους πολίτες.

Για περισσότερες πληροφορίες οι πολίτες μπορούν να επικοινωνήσουν με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ή με τα γραφεία του DEB.
Για περισσότερες πληροφορίες:
ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ

Διεύθυνση : 3ο Χιλ. Κομοτηνής- Καρυδιάς – ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Tηλ/Fax : 0030 2531 102124
E-Mail: deb_partisi@debpartisi.org
E-Mail: debpartisi_1991@hotmail.gr
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΞΑΝΘΗΣ

Διεύθυνση : Θήρας 10 με Θερμοπυλών γωνία – ΞΑΝΘΗ

Tηλ : 0030 25410 66795
E-Mail: deb_iskece@debpartisi.org
E-Mail: deb_iskece@hotmail.com

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ EBPOY

Διεύθυνση : Χωριό Μεγάλο Δέρειο – ΕΒΡΟΣ

Tηλ : 0030 2554 0 34236
E-Mail: deb_meric@debpartisi.org
E-Mail: deb_meric@hotmail.com
Ιστιοσελίδα : www.debpartisi.org

http://debpartisi.org/indexGR1.php?s=detayGR&id=5181

29/5/2017

Σχ: Είμαστε περίεργοι να δούμε αν από τα τρόφιμα που θα συγκεντρώσουν, δώσουν έστω και μια ληγμένη κονσέρβα σε χριστιανό…

Προσέξτε επίσης πως στα τηλέφωνα που δίνουν γράφουν και τον κωδικό της Ελλάδας (0030). Προφανώς περιμένουν βοήθειες και από το εξωτερικό, Ιδίως από ανατολικά… http://tourkikanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.