Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Α, ΡΕ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ ΠΟΣΟ ΛΕΙΠΕΙΣ!!! ΒΙΝΤΕΟ: ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΠΕΤΑΞΑΝ ΜΠΟΓΙΕΣ ΣΤΟ Γ΄ΣΩΜΑ ΣΤΡΑΤΟΥ... ΚΑΜΙΑ ΣΥΛΛΗΨΗ!

Ακολούθησε πορεία στο Νατοϊκό Στρατηγείο της Θεσσαλονίκης, δια μέσου κεντρικών δρόμων της πόλης Συγκέντρωση στην πλατεία Αριστοτέλους...






Ακολούθησε πορεία στο Νατοϊκό Στρατηγείο της Θεσσαλονίκης, δια μέσου κεντρικών δρόμων της πόλης

Συγκέντρωση στην πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη πραγματοποίησαν το μεσημέρι χιλιάδες μέλη του ΠΑΜΕ, στο πλαίσιο του Διήμερου Βαλκανικής Αντιπολεμικής και Αντιϊμπεριαλιστικής Δράσης Συνδικάτων.




Η πανελλαδική κινητοποίηση έγινε με σύνθημα "Με τους εργαζόμενους όλων των χωρών για έναν κόσμο χωρίς εκμετάλλευση, πολέμους, προσφυγιά" και κεντρική ομιλία του μέλους της Ε.Γ. του ΠΑΜΕ, Γιώργου Πέρρου.

Ακολούθησε πορεία στο Νατοϊκό Στρατηγείο της Θεσσαλονίκης, δια μέσου κεντρικών δρόμων της πόλης. Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΠΑΜΕ "η συμμετοχή χιλιάδων εργαζομένων από όλη τη χώρα μαζί με συνδικάτα και συνδικαλιστές από την Τουρκία, την Σερβία, τη Συρία, την Παλαιστίνη, την Αίγυπτο, την Ιταλία, την Κύπρο αλλά και η παρουσία της Παγκόσμιας Συνδικαλιστικής Ομοσπονδίας δίνουν το μήνυμα των διεκδικήσεων για τη συνέχεια".

Με το που έφτασε η πορεία στο Γ΄Σώμα Στρατού , μερίδα διαδηλωτών πέταξε μπογιές στην είσοδο του Στρατηγείου.

Στο σημείο βρίσκονταν δυνάμεις των ΜΑΤ οι οποίες δεν επέτρεψαν την είσοδο στους διαδηλωτές.

Τα μέλη του ΠΑΜΕ παρέμειναν για λίγο στο σημείο φώναξαν συνθήματα κατά του ΝΑΤΟ και στην συνέχεια αποχώρησαν με κατεύθυνση το ΑΠΘ, όπου θα πραγματοποιηθεί συναυλία.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.