Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΙΣΧΟΣ! ΤΟ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΕΡΩΤΙΚΟ ΚΥΝΗΓΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΑ ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΚΘΕΜΑΤΑ!..

Οπως αποκαλύπτει η Daily Mail, το Βρετανικό Μουσείο ετοιμάζει διαδραστικές περιηγήσεις, κάτι σαν «ερωτικό κυνήγι» προκειμένου οι επ...







Οπως αποκαλύπτει η Daily Mail, το Βρετανικό Μουσείο ετοιμάζει διαδραστικές περιηγήσεις, κάτι σαν «ερωτικό κυνήγι» προκειμένου οι επισκέπτες του -αυστηρά άνω των 18- να ανακαλύψουν τους πιο... άτακτους θησαυρούς του Μουσείου!




Οι διοργανωτές, μάλιστα, αναφέρουν ότι ετοιμάζονται και για... μπάτσελορ πάρτι καθώς θεωρούν ότι πολλοί μέλλοντες γαμπροί και μέλλουσες νύφες θα θελήσουν να κάνουν κάτι διαφορετικό και θα επιλέξουν μια περιήγηση στα πιο... ερωτικά εκθέματα του Μουσείου.

Στις ιδιαίτερες ξεναγήσεις αυτές, οι διοργανωτές θα καλούν τους επισκέπτες να ανακαλύψουν την πιο προκλητική, πρόστυχη πλευρά των εκθεμάτων του φημισμένου Μουσείου.

Συγκεκριμένα, οι διοργανωτές αναφέρουν ότι θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες για πονηρά γέλια με τα ημι-πορνογραφικά ελληνικά κεραμικά του 5ου αιώνα αλλά και για επίμονες ματιές στο τεράστιο φαλλό του Πρίαπου.

Getty

Η διαφορετική αυτή ξενάγηση δεν θα γίνεται μεταμεσονύκτιες ώρες, αλλά κανονικά, τις ώρες λειτουργίας του Μουσείου και οι επισκέπτες θα καλούνται να συμμετάσχουν στο κυνήγι σε μικρά γκρουπ από τις 16 Ιουνίου.




To event διοργανώνει η Treasure Hunt At The Museum (THATmuse) η οποία καλεί τους επισκέπτες να ψάξουν για τους σκανδαλιάριδες Ερωτιδείς και να βρουν τρόπους να συλλάβουν την ομορφιά της Αφροδίτης.

Γράφει συγκεκριμένα η πρόσκληση του Love Hunt: «Κατά τη διάρκειας της επίσκεψης θα παίξετε στο μουσείο, βρίσκοντας θησαυρούς, φωτογραφίζοντάς τους και μαθαίνοντας για την ιστορία των έργων τέχνης». iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.