Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣΙΑΝΟ ΠΟΥ ΑΣΕΛΓΗΣΕ ΣΕ ΑΝΗΛΙΚΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ...!!! ΤΟ ΠΑΡΕΣΥΡΕ ΣΕ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ...!

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ένας 33χρονος μετανάστης από το Μπανγκλαντές, ο οποίος κατηγορείται ότι παρέσυρε ένα ανήλικο κο...







Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ένας 33χρονος μετανάστης από το Μπανγκλαντές, ο οποίος κατηγορείται ότι παρέσυρε ένα ανήλικο κορίτσι από το Πάρκο Αγίας Ειρήνης όπου έπαιζε στην παιδική χαρά, σε απόμερο χώρο του πάρκινγκ Μυτιλήνης και προχώρησε σε ασελγείς πράξεις επάνω της.




Η σύλληψη του 33χρονου έγινε μετά από καταγγελία της μητέρας του κοριτσιού, το οποίο αναγνώρισε στην Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου τον φερόμενο ως δράστη.

Ο 33χρονος μετανάστης, ήταν μικροπωλητής και είχε απασχολήσει ξανά τις αστυνομικές αρχές, αφού εμπλεκόταν σε υπόθεση εκβιασμού εις βάρος ομοεθνή του, καθώς μαζί με άλλους συνεργάτες, προσπάθησαν να του αποσπάσουν χρηματικό ποσό.

Το περιστατικό συνέβη στις 8.30 περίπου προχθές το βράδυ, ενώ σήμερα ο φερόμενος ως δράστης θα οδηγηθεί ενώπιον ανακριτή και εισαγγελέα, για να απολογηθεί για τις κακουργηματικές πράξεις τις οποίες του αποδίδονται.

Οι κάτοικοι έχουν ξεσηκωθεί και ζητούν από τις αστυνομικές αρχές περισσότερο και ουσιαστικότερο έλεγχο, καθώς θα πρέπει να διαχωριστούν οι πραγματικοί μετανάστες, από τα εγκληματικά στοιχεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.