Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΡΑΜΟΛΙΜΕΝΤΟ...!! ΑΥΤΟΣ ΑΠΟΠΛΑΝΟΥΣΕ ΑΝΗΛΙΚΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ...!

ΔΙΑΔΙΔΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΑ ΘΥΜΑΤΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΥΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΨΙΑΣΤΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ! Στη δημοσιότητα έδωσαν οι α...






ΔΙΑΔΙΔΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΑ ΘΥΜΑΤΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΥΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΨΙΑΣΤΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ!

Στη δημοσιότητα έδωσαν οι αρχές τα στοιχεία του ηλικιωμένου, που συνελήφθη πριν από περίπου μια εβδομάδα με την κατηγορία της αποπλάνησης παιδιού κατ' εξακολούθηση και της ασέλγειας σε ανήλικο έναντι αμοιβής.





Tα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες ενός 85χρονου που συνελήφθη στην περιοχή της Καλαμαριάς δημοσιοποίησαν οι αστυνομικές αρχές στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση πρόκειται για τον Σπυρίδωνα Λεβέντη, που γεννήθηκε το 1932 στην Κωνσταντινούπολη και συνελήφθη στις 25 Μαΐου 2017 κατηγορούμενος για τα κακουργήματα της αποπλάνησης παιδιού, κατ’ εξακολούθηση και της ασέλγειας σε ανήλικο έναντι αμοιβής.


Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, με ισχύ έως 31-08-2017, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, κρίνεται αναγκαία ώστε να γίνει ευχερέστερη η πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των αξιόποινων πράξεών του, καθόσον έτσι θα καταστεί δυνατό, για όσους παθόντες έχουν υποστεί βλάβη από παρόμοιες πράξεις του κατηγορουμένου να προσφύγουν στις αρμόδιες αρχές προς διερεύνηση των πράξεών του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.