Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΦΡΙΚΑΛΕΟΣ!!! ΕΔΕΣΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΚΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΗΔΗΞΕ ΣΤΟ ΤΡΕΝΟ ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΜΑΖΙ!

Απίστευτα ανατριχιαστικό σχέδιο θανάτου σχεδίασε ο Guillaume Gremy για την εν διαστάσει σύζυγό του και τον ίδιο στην περιοχή Beauvilli...




Απίστευτα ανατριχιαστικό σχέδιο θανάτου σχεδίασε ο Guillaume Gremy για την εν διαστάσει σύζυγό του και τον ίδιο στην περιοχή Beauvilliers, στη βόρεια Γαλλία.
Ο 37χρονος Guillaume Gremy έδεσε την εν διαστάσει σύζυγό του και μητέρα 4 παιδιών στις γραμμές του τρένου και πήδηξε στο τρένο που πήγαινε με 200 μίλια ανά ώρα. Ήθελε να πεθάνουν μαζί στα γενέθλια της 34χρονης Emilie Hallouin.





Ο Guillaume Gremy έδεσε τους καρπούς και τους αστραγάλους της με ταινία και ο ίδιος πήδηξε μπροστά στη διερχόμενη αμαξοστοιχία, με αποτέλεσμα να βρουν φριχτό θάνατο και οι δύο. "Ήταν η πράξη ενός ανθρώπου που υπέφερε από σοβαρή και μακροχρόνια κατάθλιψη. Είχαν χωρίσει πριν από 3 χρόνια και ήθελε απεγνωσμένα να τα ξαναβρούν ενώ εκείνη όχι", τόνισε εκπρόσωπος της αστυνομίας Beauvilliers.



"Είναι μια τραγική υπόθεση. Είχαν μαζί ένα μωρό 15 μηνών. Ο Gremy είχε δύο παιδιά, 10 και 8, από προηγούμενη σχέση του και η 34χρονη είχε ένα παιδί 10 χρονών από προηγούμενη σχέση", δήλωσε ο εισαγγελέας του Remi Coutin. Τα παιδιά τους πιστεύεται ότι ήταν σχολείο ή στους παππούδες τους τη στιγμή του τρομακτικού εγκλήματος.

Πηγή: Sun

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.