Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ: ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΟΥ «ΦΑΚΕΛΟΥ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ» ΠΡΟΑΝΗΓΓΕΙΛΕ Ο ΝΙΚΟΣ ΒΟΥΤΣΗΣ - ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!..

Η κυβέρνηση είναι έτοιμη να ανοίξει τον «φάκελο της Κύπρου», η οποία όπως φαίνεται έχει καταλήξει από καιρό σε αυτή την απόφαση. ...







Η κυβέρνηση είναι έτοιμη να ανοίξει τον «φάκελο της Κύπρου», η οποία όπως φαίνεται έχει καταλήξει από καιρό σε αυτή την απόφαση.




Πρόκειται για έναν θεαματικό χειρισμό, καθώς το περιεχόμενο του φακέλου παραμένει επτασφράγιστο μυστικό για τους πολίτες, αφού έχει χαρακτηριστεί απόρρητο και παραμένει στο σκοτάδι επί περίπου τέσσερις δεκαετίες.

«Γεύση» των κυβερνητικών προθέσεων έδωσε ο Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, κατά την τοποθέτησή του στην παρουσίαση του βιβλίου του Μανώλη Γλέζου με τίτλο «Ακρωνύμια».

Ενώπιον του Αλέξη Τσίπρα, του Βαγγέλη Μεϊμαράκη και του Δημήτρη Σιούφα, ο Ν. Βούτσης ανέφερε χαρακτηριστικά:
«Έψαχνα τα πρακτικά της Βουλής, των συζητήσεων κατά το 1983 – 1986, για τον φάκελο της Κύπρου. Έχουμε εξελίξεις, την επόμενη εβδομάδα ίσως, σαν επανόρθωση του ιστορικού προβλήματος, της υποχρέωσης που έχει η χώρα μας στους Κυπρίους πολίτες, και στους Ελλαδίτες...»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.