Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΚΚΕΝΩΘΗΚΕ ΣΥΡΜΟΣ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΣΗΡΑΓΓΑ - ΒΙΝΤΕΟ -

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συρμός ακινητοποιήθηκε λόγω βλάβης - Τρία άτομα υποβάλλονται σε εξετάσεις λόγω αναπνευστικών προβλημάτων ...






Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συρμός ακινητοποιήθηκε λόγω βλάβης - Τρία άτομα υποβάλλονται σε εξετάσεις λόγω αναπνευστικών προβλημάτων από την εισπνοή καπνού




Σοβαρά προβλήματα παρατηρούνται αυτήν την ώρα στην κυκλοφορία των συρμών του μετρό της Νέας Υόρκης, εξαιτίας της βλάβης που παρουσίασε ένας συρμός με αποτέλεσμα να χρειαστεί να εκκενωθεί μέσα σε σήραγγα.

Το περιστατικό έλαβε χώρα πριν από λίγη ώρα κοντά στον σταθμό της 125ης Οδού στο Μανχάταν. Στο σημείο κατέφθασαν αμέσως οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας και ασθενοφόρα, προκειμένου να εκκενωθεί ο συρμός και να οδηγηθούν οι πανικόβλητοι επιβάτες στην ασφάλεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι επιβάτες του μετρό δεν κινδύνευσαν, ωστόσο τρία άτομα υποβάλλονται σε προληπτικές εξετάσεις, λόγω δύσπνοιας που εμφάνισαν μετά την εισπνοή καπνού.

Υπάρχουν ακόμα σοβαρές καθυστερήσεις στους συρμούς, αλλά η κατάσταση ομαλοποιείται, ανακοίνωσε η υπηρεσία του μετρό της Νέας Υόρκης.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.