Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ...!! Η ΕΓΚΑΘΕΤΗ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ Η ΜΠΙΡΛΙΚ ΕΝΤΟΠΙΖΕΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ

Από την μια πολεμικά αεροσκάφη που σκίζουν την σιωπή στον ουρανό και από την άλλη στρατιωτικά οχήματα που συνεχώς πάνε και έρχονται...







Από την μια πολεμικά αεροσκάφη που σκίζουν την σιωπή στον ουρανό και από την άλλη στρατιωτικά οχήματα που συνεχώς πάνε και έρχονται στους δρόμους. Η αιτία για την κινητικότητα είναι από την μια οι ασκήσεις βολών των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων και από την άλλη η μεγάλη άσκηση του ΝΑΤΟ που αρχίζει στον Έβρο.




Στα πλαίσια της άσκησης ξένες στρατιωτικές δυνάμεις ήρθαν στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης και εγκαταστάθηκαν στην περιοχή. Από την μια στα πλαίσια του σεναρίου τα αεροσκάφη πετάνε ασταμάτητα όλη τη μέρα και από την άλλη μεγάλα κονβόι στρατιωτικών οχημάτων βρίσκονται στους δρόμους εν κινήσει.

Ομάδες ατόμων που είναι ενάντιοι στην άσκηση του ΝΑΤΟ βγήκαν στους δρόμους. Στην Αλεξανδρούπολη μια ομάδα ατόμων με πανό στα χέρια διαδήλωσαν κατά του ΝΑΤΟ. Μέλη της ¨Επιτροπής Ειρήνης¨ πραγματοποίησαν διαμαρτυρία μπροστά στα στρατόπεδα όπου εγκαταστάθηκαν οι δυνάμεις.

Η άσκηση θα συνεχιστεί στο διάστημα από 28/5 έως 16 Ιουνίου και θα λήξει στην Ρουμανία.


http://www.birlikgazetesi.net

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.