Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΕΚΔΙΚΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΤΑΚΛΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΗΛΥΣΙΑ ΠΕΔΙΑ» ΑΝΤΡΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕ ΝΑ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΠΕΖΟΥΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΖΑΜΙ ΣΤΟ ΚΡΕΤΕΪΓ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ

Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, ο δράστης δήλωσε ότι «ήθελε να εκδικηθεί για το Μπατακλάν και τα Ηλύσια Πεδία» Συναγερμός σήμανε πριν α...







Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, ο δράστης δήλωσε ότι «ήθελε να εκδικηθεί για το Μπατακλάν και τα Ηλύσια Πεδία»

Συναγερμός σήμανε πριν από λίγη ώρα στην πόλη Κρετέιγ της Γαλλίας, όταν ένας άνδρας αρμενικής καταγωγής αποπειράθηκε να παρασύρει το αυτοκίνητό του, ένα 4Χ4, πεζούς έξω από ένα τζαμί.





Όπως μεταδίδουν τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης, στο σημείο έσπευσαν αμέσως ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Ο άνδρας συνελήφθη λίγο μετά την απόπειρά του και οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι δήλωσε πως «ήθελε να εκδικηθεί για το Μπατακλάν και τα Ηλύσια Πεδία»

Ευτυχώς κατά την απόπειρα εισβολής στον χώρο του τζαμιού δεν υπήρχαν τραυματίες.


Αξίζει να σημειωθεί ότι το σημερινό περιστατικό έλαβε χώρα 10 μέρες ακριβώς μετά από επίθεση έξω από τζαμί του Λονδίνου, που στοίχισε τη ζωή σε ένα άτομο και τραυμάτισε άλλα οκτώ.




Τα ξημερώματα της 19ης Ιουνίου ένας 48χρονος οδηγός λευκού βαν έπεσε πάνω σε πιστούς Μουσουλμάνους που μόλις είχαν αποχωρήσει από το κεντρικό τζαμί του Φίνσμπουρι Παρκ. Πολλοί πιστοί έσπευσαν να δηλώσουν ότι, πρόσφατα είχαν λάβει απειλητικά μηνύματα από ακροδεξιές και αντι-ισλαμικές οργανώσεις, όπως επισημαίνει το CNN.

To πρώτο χτύπημα στη βρετανική πρωτεύουσα που είχε στόχο μουσουλμάνους πολίτες προκάλεσε βαθιά θλίψη στη Βρετανία που το τελευταίο διάστημα έχει δεχθεί απανωτά χτυπήματα. Η πρωθυπουργός Τερέζα Μέι, αλλά και ο αρχηγός των Εργατικών Τζέρεμι Κόρμπιν δήλωσαν σοκαρισμένοι από το περιστατικό με την κυβέρνηση να δίνει εντολή στις αρχές να λάβουν έκτακτα μέτρα ασφαλείας σε όλα τα τζαμιά της χώρας.

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.