Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΔΑΤΕ ΤΗΝ ΓΥΜΝΙΑ ΡΕ ΚΛΙΚΟΘΗΡΕΣ... «Η ΘΕΟΔΩΡΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΟΖΑΡΕΙ... ΓΥΜΝΗ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ» ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΤΩΝ ΓΚΟΣΙΠ ΣΑΪΤ

Τα τελευταία χρόνια ασχολείται με την υποκριτική και δοκιμάζει το ταλέντο της στον κινηματογράφο. Αυτήν τη φορά όμως, η Θεοδώρα, κόρ...





Τα τελευταία χρόνια ασχολείται με την υποκριτική και δοκιμάζει το ταλέντο της στον κινηματογράφο. Αυτήν τη φορά όμως, η Θεοδώρα, κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και της Άννας Μαρίας ποζάρει σε μια άκρως αποκαλυπτική φωτογράφιση για καλό σκοπό.




Συγκεκριμένα η Θεοδώρα ποζάρει topless kκαι συμμετέχει στο φωτογραφικό άλμπουμ που δημιούργησε ο διεθνούς φήμης καταξιωμένος φωτογράφος T.J. Scott, με σκοπό να συγκεντρώσει χρήματα για να ενισχυθεί η έρευνα για τον καρκίνο του μαστού.

Σε ένα άκρως καλλιτεχνικό σκηνικό, η πριγκίπισσα Θεοδώρα βρίσκεται γυμνή μέσα σε μια μπανιέρα.

Πίσω από την πρωτοβουλία του Τimothy James Scott κρύβεται μια προσωπική του ιστορία. Η μητέρα του έδωσε τη δική της μάχη με τον καρκίνο του μαστού και ο ίδιος θέλει με την ενέργειά του να δώσει και εκείνος «μάχη» για την αφύπνιση των γυναικών.



tlife

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.