Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ ΒΓΑΖΕΙ ΤΑ ΝΥΦΙΚΑ ΤΟΥ Ο ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΣ ΒΛΑΣΣΗΣ ΧΟΛΕΒΑΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ ΧΡΕΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΝΙΓΟΥΝ

Σε πλειστηριασμό βγαίνουν στις 14 Ιουνίου μερικά από τα εντυπωσιακά νυφικά υψηλής ραπτικής του Βλάσση Χολέβα, προκειμένου ο γνωστός ...






Σε πλειστηριασμό βγαίνουν στις 14 Ιουνίου μερικά από τα εντυπωσιακά νυφικά υψηλής ραπτικής του Βλάσση Χολέβα, προκειμένου ο γνωστός σχεδιαστής των επωνύμων να πληρώσει τα χρέη του. Η οικονομική κρίση τον έχει γονατίσει, και όπως διαβάζουμε στο ρεπορτάζ της Espresso και της Νικολιάς Σιμονέτη, τα οικονομικά προβλήματα των τελευταίων χρόνων έχουν οδηγήσει αρκετές φορές τον σχεδιαστή στις δικαστικές αίθουσες.





Αυτήν τη φορά μια πρώην εργαζόμενη στο ατελιέ του σχεδιαστή διεκδίκησε οφειλόμενους μισθούς. Μια σειρά δικαστικών αποφάσεων υπέρ της οδήγησαν στην έκδοση διαταγής πληρωμής και στη συνέχεια την κατάσχεση κάποιων δημιουργιών του Βλάσση Χολέβα. Όπως αναφέρεται, μάλιστα, στο έγγραφο του πλειστηριασμού, την Τετάρτη 14 Ιουνίου θα βγουν στο “σφυρί” στο ατελιέ του σχεδιαστή “19 νυφικά φορέματα χρώματος λευκού και 12 πέπλα για νυφικά διαφόρων μεγεθών”.

Το ποσό που φέρεται να οφείλει ο σχεδιαστής στην πρώην υπάλληλό του υπολογίζεται στα 9.000 ευρώ ενώ η τιμή πρώτης προσφοράς που δόθηκε είναι 6.700 ευρώ. Ωστόσο, ο γνωστός σχεδιαστής, σύμφωνα με το δημοσίευμα έχει και άλλες οικονομικές εκκρεμότητες, καθώς πέντε ακόμη διαταγές πληρωμής φαίνεται να έχουν εκδοθεί εις βάρος του.
tlife

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.