Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟ ΣΟΟΥ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΦΑΤΣΕΣ... ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΞΥΛΟ ΣΤΟ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ «ΔΕ ΠΛΗΡΩΝΩ» ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟ! - ΒΙΝΤΕΟ -

Μέλη του κινήματος κατηγόρησαν τον ταμία του συμβολαιογραφικού συλλόγου Αθηνών για μεθοδευμένη ακύρωση πλειστηριασμού, ώστε να πέσει η τ...





Μέλη του κινήματος κατηγόρησαν τον ταμία του συμβολαιογραφικού συλλόγου Αθηνών για μεθοδευμένη ακύρωση πλειστηριασμού, ώστε να πέσει η τιμή ακινήτου - Δεν έγιναν πλειστηριασμοί στη Θεσσαλονίκη





Ένταση δημιουργήθηκε πριν λίγη ώρα στο Ειρηνοδικείο της οδού Λουκάρεως όταν μέλη του κινήματος «Δεν πληρώνω» εκδίωξαν συμβολαιογράφο που βρισκόταν στην είσοδο του κτιρίου καθώς όπως καταγγέλλουν μέλη του κινήματος προσπάθησε να πραγματοποιήσει παράνομα πλειστηριασμό.

«Ήρθε ο ταμίας του συμβολαιογραφικού συλλόγου Αθηνών ο οποίος πριν από εβδομάδες είχε δηλώσει ότι ξεκίνησε ο πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας μίας οικογένειας και τον έβγαλε άγονο. Το έκανε μεθοδευμένα ώστε στο επόμενο πλειστηριασμό να πέσει η αρχική τιμή. Σήμερα ήρθε ο ίδιος συμβολαιογράφος να εκπλειστηριάσει το ίδιο σπίτι, με "κοράκια" και εμείς τον εκδιώξαμε. Να ξέρετε ότι τις προηγούμενες ημέρες είχε μηνυθεί από την οικογένεια και εμάς για απάτη και παράβαση καθήκοντος», δήλωσε ο Λεωνίδας Παπαδόπουλος μέλος τους κινήματος «Δεν Πληρώνω».

Σήμερα στο ειρηνοδικείο Αθηνών ήταν προγραμματισμένοι συνολικά 14 πλειστηριασμοί.




Δεν έγιναν πλειστηριασμοί στη Θεσσαλονίκη



Κανένας πλειστηριασμός δεν διενεργήθηκε και σήμερα στη Θεσσαλονίκη ύστερα από την παρέμβαση του Συντονισμού Συλλογικοτήτων.

Όπως κατήγγειλαν τα μέλη του Συντονισμού η πρόεδρος των συμβολαιογράφων, Ιωάννα Χρουσαλά- Μπιλίση είχε κλειδωθεί από τις 14:30 στην αίθουσα του Ειρηνοδικείου Θεσσαλονίκης.

Οι διαδηλωτές μπήκαν στην αίθουσα, φωνάζοντας συνθήματα και απαίτησαν από την πρόεδρο των συμβολαιογράφων να αποχωρήσει προκειμένου να μην διενεργηθεί κανένας πλειστηριασμός.

Στην συνέχεια η ίδια αποχώρησε συνοδεία αστυνομικών δυνάμεων και εν μέσω συνθημάτων.





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.