Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΒΑΖΕ Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΚΡΕΜΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ...;;;; ΟΧΙ ΡΕ ΚΟΡΟΊΔΑ... ΤΗΝ ΚΟΚΑΪΝΗ ΕΙΧΕ ΚΡΥΜΜΕΝΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΒΑΖΑΚΙ!

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε με σύμφωνη γνώμη της εισαγγελέως μετά την απολογία του στην ανακρίτρια Πλημμελειοδικών Ρόδου ένας 41χ...







Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε με σύμφωνη γνώμη της εισαγγελέως μετά την απολογία του στην ανακρίτρια Πλημμελειοδικών Ρόδου ένας 41χρονος Αλβανός που συνελήφθη μόλις βγήκε από το πλοίο της γραμμής έχοντας στο σακ βουαγιάζ του ένα βαζάκι κρέμας καλλυντικών που είχε μέσα... κοκαΐνη!




Ο εκπαιδευμένος σκύλος ανιχνευτής δεν ξεγελάστηκε όταν κλήθηκε να μυρίσει την αποσκευή του αλλοδαπού στο λιμάνι της Ακαντιάς, τη περασμένη Κυριακή. Η αντίδρασή του έκανε τους λιμενικούς να ψάξουν εξονυχιστικά το περιεχόμενο του σακ βουαγιάζ και, όταν άνοιξαν το βαζάκι με το καλλυντικό, βρήκαν μέσα δύο συσκευασίες με κοκαΐνη βάρους 69 γραμμαρίων με αποτέλεσμα να συλλάβουν τον μεταφορέα!

Ο 41χρονος ισχυρίστηκε ότι παρέλαβε το βαζάκι με την κοκαΐνη από κάποιον «Κώστα» στην Αθήνα για να την μεταφέρει στο λιμάνι της Ρόδου, όπου θα το παρέδιδε σε κάποιο άγνωστό του άτομο και θα έπαιρνε 1.000 ευρώ ως αμοιβή. Ωστόσο, οι δικαστικοί δεν πείστηκαν ότι ήταν απλώς «βαποράκι» και διέταξαν τον εγκλεισμό του στις φυλακές με κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος για μεταφορά ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση.

Διαβάστε περισσότερα στο protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.