Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΦΙΔΙ ΣΥΡΘΗΚΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΟΡΟΦΟΥ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΣΤΑ ΦΑΡΣΑΛΑ... ΚΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥ ΛΙΩΣΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟ ΑΦΗΣΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ!

Η ένοικος πανικοβλήθηκε, όταν είδε ένα φίδι να σέρνεται στο μπαλκόνι του δεύτερου ορόφου της πολυκατοικίας όπου κατοικεί, στο κέντρο...






Η ένοικος πανικοβλήθηκε, όταν είδε ένα φίδι να σέρνεται στο μπαλκόνι του δεύτερου ορόφου της πολυκατοικίας όπου κατοικεί, στο κέντρο της πόλης!

Το πρόβλημα με τα φίδια που κάνουν καθημερινά την εμφάνισή τους ακόμη και στα πιο κεντρικά σημεία στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, έφτασε στο αποκορύφωμα το απόγευμα της Τετάρτης, όταν η ένοικος ενός διαμερίσματος στα Φάρσαλα βρέθηκε αντιμέτωπη με ένα ερπετό!





Η γυναίκα έζησε στιγμές πανικού, καθώς είδε ένα φίδι να σέρνεται στο μπαλκόνι του δεύτερου ορόφου της πολυκατοικίας όπου κατοικεί, στο κέντρο της πόλης! Τρέμοντας από τον φόβο της, ειδοποίησε την Πυροσβεστική άνδρες της οποίας έφτασαν πολύ γρήγορα στο διαμέρισμά της και προσπάθησαν να περισυλλέξουν το ερπετό.

Ώσπου να τα καταφέρουν, η ένοικος του διαμερίσματος λαχτάρησε για τα καλά, καθώς το φίδι προσπάθησε να ξεφύγει από τους διώκτες του μπαίνοντας στο σπίτι από ένα ανοιχτό παράθυρο! Τελικά, όμως, δεν απέφυγε τη “σύλληψή” του από τους πυροσβέστες, οι οποίοι το μετέφεραν στο φυσικό του περιβάλλον και το άφησαν ελεύθερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.