Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΣΑΜΕ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕ ΚΑΝΕΙΣ! ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ Ο ΓΙΛΝΤΙΡΙΜ: ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ!!

ΔΕΚΑΔΕΣ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ «ΣΤΟΧΟ» ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ... ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ, ΔΕΝ ΙΔΡΩΣΕ ΤΟ ΑΥΤΙ ΚΑΝΕΝΟΣ! ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ...







ΔΕΚΑΔΕΣ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ «ΣΤΟΧΟ» ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ... ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ, ΔΕΝ ΙΔΡΩΣΕ ΤΟ ΑΥΤΙ ΚΑΝΕΝΟΣ! ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΣΑΔΙΚ ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ, ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΕΜΦΑΙΝΙΣΤΕΙ... ΤΩΡΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΓΚΙΛΝΤΙΡΙΜ! 




Ο Τούρκος πρωθυπουργός «αλωνίζει» στα χωριά της Θράκης και ο Τσίπρας δεν του απάντησε καν όταν του είπε πως οι Έλληνες πιλότοι κάνουν παραβιάσεις

Στη Θράκη το τουρκικό προξενείο έχει προετοιμάσει μια υπερπαραγωγή προκλητικότητας για τον Μπιναλί Γιλντιρίμ.

Ο Τούρκος πρωθυπουργός το βράδυ της Δευτέρας θα λάβει μέρος στο Ιφτάρ, το κύριο δείπνο που έχουν οι μουσουλμάνοι για το ραμαζάνι.

Στο χωριό Λύκειο της Θράκης θα βρεθούν περισσότεροι από 5000 μουσουλμάνοι, έτοιμοι να χειροκροτήσουν τον Γιλντιρίμ. Μια εκδήλωση που πάντα διακρίνεται από έντονα ανθελληνικά στοιχεία, ενώ θα τον συνοδεύουν και αρκετοί υπουργοί της κυβέρνησης Ερντογάν.

Λίγες ημέρες πριν την άφιξη του Τούρκου πρωθυπουργού το τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής, «καθαίρεσε» τον ψευδομουφτή Ξάνθης Αχμέτ Μέτε από τη θέση του προέδρου της «Συμβουλευτικής Επιτροπής Τουρκικής Μειονότητας Δυτικής Θράκης».

Τοποθετήθηκαν δύο ακραίοι τουρκόφρονες δήμαρχοι, ο Τζεμίλ Καπζά της Μύκης και ο Ριντβάν Αχμέτ των Αρριανών Ροδόπης.

Η κίνηση αυτή, σηματοδοτεί την έναρξη της ανθελληνικής προσπάθειας να χαρακτηρίσει και επίσημα την θρησκευτική μειονότητα ως «τουρκική». Τι κάνει η ελληνική κυβέρνηση για αυτές τις κινήσεις; ΤΙΠΟΤΑ... Τις παρακολουθεί και επιμένει στα ευχολόγια για τερματισμό της τουρκικής προκλητικότητας.


newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.