Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΡΑΒΑΤΑ ΜΕ ΤΑ ΠΕΗ... ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΖΗΤΑΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ!!!

Την αποπομπή του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου, με αιχμή τη «χθεσινή του αισχρή ανάρτηση της γραβάτας» στο λογαριασμό του στ...







Την αποπομπή του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου, με αιχμή τη «χθεσινή του αισχρή ανάρτηση της γραβάτας» στο λογαριασμό του στο Twitter ζήτησε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Παύλος Χρηστίδης.




«Μας έχει συνηθίσει ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος σε συμπεριφορές και αναρτήσεις επιπέδου χαμαιτυπείου. Με τη χθεσινή του αισχρή ανάρτηση της γραβάτας, όμως, ξεπέρασε ακόμη και τον εαυτό του» σχολίασε ο κ. Χρηστίδης.

Πρόσθεσε ακόμη πως το γεγονός πως ο υπουργός Άμυνας επιχείρησε να αποδώσει την ανάρτηση στο παιδί του «κάνει την συμπεριφορά του ακόμη χειρότερη».

«Δεν μπορεί να παραμένει άλλο υπουργός. Αν είχε τσίπα, θα έπρεπε να έχει ήδη παραιτηθεί. Ο κ Τσίπρας οφείλει να τον αποπέμψει» κατέληξε ο κ. Χρηστίδης.

Η επίμαχη ανάρτηση που ανέβηκε στον λογαριασμό του κ. Καμμένου στο Twitter λίγο μετά την ολοκλήρωση του Eurogroup κατέβηκε στη συνέχεια από τον λογαριασμό, ενώ ακολούθησε tweet του υπουργού Άμυνας το οποίο ανέφερε: «Πάλι χτύπημα από το παιδί στο λογαριασμό μου το κατεβάζω».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.