Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΧΑΣΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΧΩΡΙΣ ΕΛΛΗΝΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Η ΑΛΒΑΝΙΑ

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑΚΙΑΣ Τα κατάφερε η ΠΑΕ Ολυμπιακός να καταλήξει στο νέο προπονητή. Είναι, λένε, ο 45χρονος Αλβανός Μπέσνικ Χάσι, π...





ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑΚΙΑΣ
Τα κατάφερε η ΠΑΕ Ολυμπιακός να καταλήξει στο νέο προπονητή. Είναι, λένε, ο 45χρονος Αλβανός Μπέσνικ Χάσι, που τον είχαν αντίπαλο τόσο ο Παναθηναϊκός όσο και ο Ολυμπιακός με την Άντερλεχτ και μετά την βέλγικη ομάδα απολύθηκε από την Λέγκια Βαρσοβίας.




Κανονικός δυτικοευρωπαίος είναι ο Χάσι, χωρίς ποτέ να ξεχάσει τις ρίζες του με το Κόσοβο, έπαιξε μπάλα στις βελγικές Γκένκ, Άντερλεχτ και Σέρκλ. Θα είναι ίσως ο πρώτος στην Ιστορία Αλβανός που αναλαμβάνει προπονητής στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Από την άλλη, για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια, από την εποχή του δικτάτορα Ενβέρ Χότζα, ο βορειοηπειρώτικος ελληνισμός μάλλον θα μείνει χωρίς βουλευτή στην Αλβανία. Οι εκλογές θα γίνουν σε τρεις εβδομάδες και φαβορί να επανεκλεγεί είναι ο... σοσιαλιστής πρωθυπουργός Έντι Ράμα. Κάργα φιλοαμερικανός με επιθετική πολιτική κατά της Ελλάδος.

Συρρικνώνεται η εθνική μειονότητα στο Αργυρόκαστρο, τη Χειμάρα, τους Αγίους Σαράντα. Ο 51χρονος Ράμα, κάποτε σύμμαχος του Σάλι Μπερίσα, αφού τον κέρδισε στης εκλογές του 2013, στήνει στην Αλβανία το προσωπικό του κράτος με κάργα εθνικισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.