Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΟ ΓΕΓΟΝΟΣ..!!! ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΑΛΒΑΝΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ!

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ, ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΤΟΥΡΚΟ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ... Ο Χάσι ανακοινώνεται από την ΠΑΕ Ολυμπιακός στα γρ...






ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ, ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΤΟΥΡΚΟ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ...

Ο Χάσι ανακοινώνεται από την ΠΑΕ Ολυμπιακός στα γραφεία της ομάδας στην πλατεία Αλεξάνδρας

Ο Μπέσνικ Χάσι, ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού, βρίσκεται στα γραφεία της ομάδας για την επίσημη παρουσίασή του από το σύλλογο. Μαζί του και ο νέος τεχνικός διευθυντής των πρωταθλητών Ελλάδας, Αρμάντο Μάριο Ουσίγιος, ο οποίος έδωσε το «στίγμα» του για τον προγραμματισμό της ομάδας.




Τι δήλωσε ο Ουσίγιος

«Καλησπέρα σε όλους. Σας ευχαριστώ αρχικά. Σας ευχαριστώ πολύ που ήρθατε εδώ και τον σύλλογο για την εμπιστοσύνη. Ξέρω πολύ καλά που ήρθα και ευχαριστώ που με επέλεξαν για τους στόχους της ομάδας. Το 2ο που έχω να πω είναι ότι δεσμεύομαι να δώσω ότι καλύτερο για τα πιο καλά αποτελέσματα για την ομάδα μας. Γνωρίζουμε πολύ καλά ποιοί είναι οι στόχοι της ομάδας. Πρώτος και πιο άμεσος η πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Έχουμε μιλήσει με τον Χάσι για το τι θέλει η ομάδα και βασιζόμαστε στο επιθετικό σκεπτικό του για το ματς και τον δρόμο που θα ακολουθήσουμε για την επίτευξη των στόχων. Ξέρω πολύ καλά πως επικοινωνιακά την προσοχή την προκαλούν τα ονόματα που έρχονται. Όμως η δική μας σκέψη πάει ακόμα πιο πέρα από τα ονόματα. Ο στόχος είναι να μεγαλώνουμε την ομάδα και να πηγαίνει ένα βήμα πιο πέρα. Ο καθένας από μέρους του θα κάνει όσο καλύτερα μπορεί την δουλειά του για να βοηθήσει την πρώτη ομάδα και τις Ακαδημίες. Είναι προφανές πως για τις διαστάσεις του συλλόγου θα προσπαθήσουμε να φέρουμε τους πιο κατάλληλους παίκτες. Για το τέλος έχω να πω ότι γνωρίζω πως στο ποδόσφαιρο δεν μπορεί να δοθεί εύκολα ο χρόνος. Να μας δώσετε όμως λίγο να χρόνο να δουλέψουμε και είμαι σίγουρος πως μετά θα εισπράξουμε την αγάπη του κόσμου».

Οι πρώτες κουβέντες του Χάσι στους δημοσιογράφους:

«Καλησπέρα. Θέλω να ξεκαθαρίσω πρώτα κάτι. Μιλήσαμε πρώτα με τον Ολυμπιακό την περασμένη εβδομάδα. Κάποιοι προσπαθήσατε να με βρείτε. Υπήρχε μία συνέντευξή μου στο Βέλγιο. Είναι η πρώτη μου συνέντευξη για τον Ολυμπιακό. Δεν υπήρχε επίσημη συμφωνία μέχρι πρότινος. Δεν ισχύει η συνέντευξη στο Βέλγιο. Ίσως είναι φαντασία κάποιου. Σήμερα επισημοποιήθηκε η συμφωνία μου με τον Ολυμπιακό και μπορώ να μιλήσω. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Νιώθω πολύ χαρούμενος που είμαι σε τόσο μεγάλο σύλλογο. Έχω έρθει εδώ ως τεχνικός της Άντερλεχτ και γνωρίζω την ατμόσφαιρα. Οι παίκτες μου είχαν νιώσει και φόβο. Είναι τιμή μου η εμπιστοσύνη του προέδρου και της διοίκησης για έναν πολύ σημαντικό στόχο που είναι η πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Έχω την εμπειρία και μπορώ να τα καταφέρω. Ξέρω την ομάδα. Την έχω δει αρκετά. Από τότε που κάναμε τις επαφές πρόλαβα να δω έξι αγώνες. Είχα δει και πριν. Ξέρω τους παίκτες. Μιλήσαμε και με Ντάρκο, Μάριο και Μοντέστο για τους δανεικούς. Έχουμε μιλήσει για το ποιοί θα έρθουν στην προετοιμασία. Θα έχουμε αρκετούς δανεικούς για να τους δούμε και να δείξουν και εάν αξίζουν ευκαιρία. Θα πάρουμε νεαρούς παίκτες αρκετούς καθώς ποντάρω και στις Ακαδημίες και μετά θα πάρω τις αποφάσεις μου».

Για τον τρόπο παιχνιδιού

«Η φιλοσοφία μου είναι το επιθετικό ποδόσφαιρο και το ποδόσφαιρο κυριαρχίας. Θέλω να έχουμε όσο πιο γρήγορα έτοιμο το ρόστερ. Είμαστε παράξενοι άνθρωποι εμείς οι προπονητές. Δεν μπορεί να γίνει αυτό. Οι συνεργάτες όμως έχουν την διάθεση να συμβεί αυτό και να έχουμε όσο το δυνατόν το πιο μεγάλο μέρος του ρόστερ μέχρι τον 1ο ευρωπαϊκό αγώνα». protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.