Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΑΠΑ ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑ ΤΙΤΟΣ...: Η ΤΡΑΓΙΚΗ ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ ΦΙΛΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ...

Ένα τραγικό παιχνίδι επιφύλασσε η μοίρα σε δύο ιδιαίτερα αγαπητούς ιερωμένους των Χανίων, οι οποίοι αποδήμησαν εις Κύριον, πριν από ...






Ένα τραγικό παιχνίδι επιφύλασσε η μοίρα σε δύο ιδιαίτερα αγαπητούς ιερωμένους των Χανίων, οι οποίοι αποδήμησαν εις Κύριον, πριν από λίγες ημέρες. Πρόκειται για τον πατέρα Μανώλη Γεωργιακάκη, ιερέα του ναού του Αγίου Χαραλάμπους στα Λενταριανά και τον πατέρα Νεκτάριο Σφακιωτάκη, τον παπά Τίτο, από τα Τοπόλια της Κισσάμου.




Ο παπά Τίτος εκοιμήθη, μετά από σκληρή κι άνιση μάχη με τον καρκίνο, στις 2 Ιουνίου, σε ηλικία 61 ετών. Η είδηση του θανάτου του, βύθισε στο πένθος την Ιερά Μητρόπολη Κισσάμου και Σελίνου και τους πιστούς της περιοχής, καθώς επρόκειτο για έναν εφημέριο ιδιαίτερα αγαπητό.

Όπως αναφέρει το zarpanews ανάμεσα σε όσους έσπευσαν να εκφράσουν συλληπτήρια, ήταν και ο παπα Μανώλης, ο οποίος έγραψε χαρακτηριστικά στο facebook, κάτω από την είδηση του θανάτου του: «Που είσαι ρε Τίτε… στον ίδιο θάλαμο ήμασταν… Υπέροχο παιδί».





Δυστυχώς, λίγες ημέρες μετά και σε ηλικία μόλις 43 ετών, έφυγε από τη ζωή και ο ίδιος, ξαφνικά και απρόσμενα, πηγαίνοντας ξανά να συναντήσει τον φίλο του.

ekriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.