Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΚΑΛΕΣΑΝ ΟΡΙΕΝΤΑΛ ΧΟΡΕΥΤΡΙΕΣ ΣΕ ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΤΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΚΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΣΩΣΕ!!!

Το «έλα να δεις» έγινε σε σχολείο των Τρικάλων το απόγευμα της Τρίτης, όταν, μετά το τέλος της μαθητικής γιορτής, εμφανίστηκαν απροει...





Το «έλα να δεις» έγινε σε σχολείο των Τρικάλων το απόγευμα της Τρίτης, όταν, μετά το τέλος της μαθητικής γιορτής, εμφανίστηκαν απροειδοποίητα καλλίγραμμες χορεύτριες οριεντάλ και άρχισαν να επιδίδονται στον «χορό της κοιλιάς» μπροστά στα έκπληκτα μάτια μαθητών, γονέων και δασκάλων!




ΑΠΟ ΤΗ
ΜΑΡΙΑ ΜΕΪΜΑΡΗ

Σύμφωνα με πληροφορίες του www.trikalavoice.gr, τα μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του συγκεκριμένου σχολείου στο κέντρο των Τρικάλων βρήκαν αυτόν τον ομολογουμένως... ασυνήθιστο τρόπο για να γιορτάσουν την «αυλαία» της σχολικής χρονιάς.

Αυτό που σκέφτηκαν να κάνουν ήταν να αναθέσουν στους υπευθύνους μιας σχολής χορού να τους ψυχαγωγήσουν, στέλνοντάς τους κάποιες από τις σπουδάστριές τους!

Ωστόσο, δεν υπολόγισαν τις αντιδράσεις μιας ομάδας μαμάδων, οι οποίες, βλέποντας τις εντυπωσιακές χορεύτριες με τις πλουμιστές στολές που άφηναν λίγα στη φαντασία να μπαίνουν στον χώρο της σχολικής γιορτής και να λικνίζονται αισθησιακά, ξέσπασαν σε αποδοκιμασίες!

«Τι πράγματα είναι αυτά; Εδώ είναι σχολείο» ακούστηκαν να λένε κάποιες από αυτές, σύμφωνα με πληροφορίες, ενώ την ίδια ώρα οι ενθουσιασμένοι μπαμπάδες των μικρών μαθητών αποθέωναν τις νεαρές χορεύτριες και ξεσπούσαν σε χειροκροτήματα!

Αναστάτωση

Πάντως, η χαρά του ανδρικού κοινού δεν κράτησε πολύ, αφού, εξαιτίας της αναστάτωσης που προκλήθηκε, παρενέβη η διευθύντρια του σχολείου και διέκοψε τη γιορτή.

Οπως διευκρίνισε στη συνέχεια η διεύθυνση του σχολείου, το περιστατικό συνέβη σε εκδήλωση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, στον οποίο είχε παραχωρηθεί ο χώρος.

espressonews

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.