Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η ΧΙΟΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΞΕΣΗΚΩΝΕΤΑΙ! ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ~

Προσκλητήριο αντίδρασης για τις εξελίξεις στο προσφυγικό, μία ημέρα μετά την επίσκεψη της Ευρωπαίας Επιτρόπου Περιφερειακής Ανάπτυξης ...







Προσκλητήριο αντίδρασης για τις εξελίξεις στο προσφυγικό, μία ημέρα μετά την επίσκεψη της Ευρωπαίας Επιτρόπου Περιφερειακής Ανάπτυξης Κόρινας Κρέτσου στη Χίο διοργανώνει η Παγχιακή Επιτροπή Αγώνα, την ερχόμενη Πέμπτη στις 19:30 στην Πλατεία Βουνακίου.




Δεδομένη πρέπει να θεωρείται η συμπαράσταση του Επιμελητηρίου κι όλων των φορέων που είχαν συμμετάσχει στην πρώτη μαζική κινητοποίηση, η οποία άνοιξε το δρόμο στην υιοθέτηση των θέσεων που εκφράστηκαν από το Δημοτικό Συμβούλιο.

Ο κατάλογος των υποστηρικτών προβλέπεται να είναι αυτή τη φορά μακρύτερος, με τα στελέχη της Παγχιακής να εκτιμούν ότι αυτή τη φορά στην πλατεία Βουνακίου θα βρεθούν και κάτοικοι χωριών της νότιας και της βόρειας Χίου, οι οποίοι ήρθαν αντιμέτωποι με την αλλοπρόσαλλη κυβερνητική μεθόδευση για τη δημιουργία νέας δομής, πριν γίνει συνολικός σχεδιασμός αντιμετώπισης του προσφυγικού στο νησί.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.