Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΘΑ ΣΑΣ ΚΟΠΕΙ Η ΑΝΑΣΑ: ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΙΣ ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΣ: ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΜΕ ΜΑΝΙΑ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΝΟΤΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ! - ΒΙΝΤΕΟ -

Το πρακτορείο ειδήσεων Amaq δημοσιοποίησε βίντεο στο οποίο φαίνονται μαχητές του ISIS να καταστρέφουν Καθολική Εκκλησία σε πόλη των ν...




Το πρακτορείο ειδήσεων Amaq δημοσιοποίησε βίντεο στο οποίο φαίνονται μαχητές του ISIS να καταστρέφουν Καθολική Εκκλησία σε πόλη των νότιων Φιλιππίνων.
Στο βίντεο φαίνονται να καταστρέφουν με μανία αγάλματα της εκκλησίας, να σκίζουν αφίσες του Πάπα Φραγκίσκου και να καίνε θρησκευτικά σύμβολα μέσα στο ναό.



Στην περιοχή Μαράουι (Marawi) στα τέλη Μαΐου σκοτώθηκαν 120 αντάρτες, 38 μέλη των κυβερνητικών δυνάμεων και πάνω από 20 πολίτες στις μάχες που διεξήχθησαν εκεί, προτού ο Πρόεδρος Ντουτέρτε κηρύξει το στρατιωτικό νόμο σε όλο το νησί Μινταναο (Mindanao).
Η μάχη στην περιοχή έχει προκαλέσει ανησυχία σχετικά με τη δύναμη που χτίζει και εξαπλώνει ο ISIS στην νοτιοανατολική Ασία, με βάση το νησί Μιντανάο, στην άκρη των νότιων Φιλιππίνων.
ΠΗΓΗ: ΑΝΤ1 - ΕΝΙΚΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.