Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΥΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ» ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΜΗΤΕΡΑΣ ΕΝΟΣ ΕΚ ΤΩΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ

Σοκάρουν τα λόγια της μητέρας του 23χρονου Daniel O’Neill, ο οποίος έπεσε χθες (03.06.2017) θύμα της μανίας των τρομοκρατών στο Λονδί...





Σοκάρουν τα λόγια της μητέρας του 23χρονου Daniel O’Neill, ο οποίος έπεσε χθες (03.06.2017) θύμα της μανίας των τρομοκρατών στο Λονδίνο. Η μητέρα του μίλησε για την τρομακτική περιπέτεια του γιου της.



"Μόλις βγήκε έξω από το μπαρ για ένα δευτερόλεπτο και ένας άνδρας έτρεξε καταπάνω του και είπε "αυτό είναι για την οικογένειά μου, αυτό είναι για το Ισλάμ", και να καρφώνει ένα μαχαίρι ευθεία μέσα του. Έχει μια τεράστια ουλή 7 ιντσών που πηγαίνει από την κοιλιά του γύρω - γύρω μέχρι την πλάτη του" δήλωσε η Elizabeth O'Neill σε δημοσιογράφους έξω από το Kings College Hospital.

"Ο τρομοκράτης έτρεξε μακριά, και ο γιος μου γύρισε πίσω στην παμπ. Ξαφνικά έπεσαν πυροβολισμοί, όλοι τους έλεγαν να ξαπλώνουν κάτω και στην συνέχεια να κατέβουν κάτω στο μπαρ. Μετά ο γιος μου θυμάται να μπαίνει στο ασθενοφόρο" τόνισε.

Η ίδια ξέσπασε κατά των τρομοκρατών, λέγοντας: "αυτοί οι άνθρωποι λένε ότι το κάνουν στο όνομα του Θεού. Αυτό είναι αστείο. Είναι βάρβαροι και δειλοί".

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.