Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΒΡΑΪΚΟΣ ΓΑΜΟΣ ΥΠΕΡΠΑΡΑΓΩΓΗ ΣΤΗ... ΔΟΚΙΜΑΖΟΜΕΝΗ ΜΥΚΟΝΟΟΟ! - ΒΙΝΤΕΟ -

Με τα ιερά δεσμά του γάμου στο νησί των ανέμων αποφάσισαν να ενωθούν ο Jonathan και η Cynthia από την Γαλλία! Το ζευγάρι ταξίδεψε στ...





Με τα ιερά δεσμά του γάμου στο νησί των ανέμων αποφάσισαν να ενωθούν ο Jonathan και η Cynthia από την Γαλλία! Το ζευγάρι ταξίδεψε στην όμορφη Μύκονο και παντρεύτηκε παρουσία συγγενών και φίλων παραλία της Ελιάς, η οποία είχε διαμορφωθεί καταλλήλως. Το σκηνικό ήταν εντυπωσιακό με τον τεράστιο διάδρομο από ανθοστήλες με δεκάδες λευκά λουλούδια να κλέβει την παράσταση.




Η νύφη κατέφθασε τρισευτυχισμένη στον χώρο του μυστηρίου, αλλά λογάριαζε χωρίς τον αέρα, που πήρε και σήκωσε το πέπλο της, γεγονός που προκάλεσε τον εκνευρισμό της! Όπως βλέπουμε στο video του Mykonos Live Tv μετά το μικρό απρόοπτο, η νύφη βρέθηκε κοντά στο γαμπρό και έλαμπε από ευτυχία.

Οι καλεσμένοι ήταν πολλοί με τις γυναίκες και τους άντρες να στέκονται χωριστά στο μυστήριο. Ειδικά για την τελετή, μάλιστα, υπήρχε ορχήστρα αποτελούμενη από 10 γυναίκες και ερμήνευσε κλασικά έργα με βιολιά, βιόλες και τσέλα! Στο τέλος, τρεις τραγουδιστές συνοδευόμενοι από έναν τρομπετίστα τραγούδησαν στους νεόνυμφους το κομμάτι των Beatles Love Is All You Need.

Δες το video:




tlife

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.