Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΕΟΣ ΧΑΜΟΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ! Η ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΕΙ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΡ...!!

Σήμερα, λοιπόν, Παρασκευή, η Σαουδική Αραβία και οι σύμμαχοί της έδωσαν στη δημοσιότητα έναν κατάλογο με πρόσωπα κι οργανισμούς που...







Σήμερα, λοιπόν, Παρασκευή, η Σαουδική Αραβία και οι σύμμαχοί της έδωσαν στη δημοσιότητα έναν κατάλογο με πρόσωπα κι οργανισμούς που «συνδέονται με τρομοκράτες», όπως λένε, και που «υποστηρίζονται από το Κατάρ».




Ο κατάλογος αυτός φανερώνει, όπως αναφέρουν σε κοινή τους ανακοίνωση, ποιοι «συνδέονται με το Κατάρ και βρίσκονται στην υπηρεσία ενός υπόπτου πολιτικού προγράμματος του Κατάρ». Παρακάτω, στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι «δηλώνει ότι πολεμά από την μία πλευρά την τρομοκρατία την ώρα που από την άλλη πλευρά υποστηρίζει, χρηματοδοτεί και δίνει στέγη σε τρομοκρατικές οργανώσεις».

Επιπλέον, υπάρχουν διάχυτες, ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ότι ο εμίρης του Κατάρ, Ταμίμ μπιν Χάμαντ Αλ Θανί, είχε πολύ στενές σχέσεις με τον Αμπού Μουσάμπ Αλ Ζαρκάουι, τον αιμοσταγή ηγέτη της Αλ Κάιντα και τον οποίο έτρεμαν ακόμα και οι ίδιοι οι τρομοκράτες! Οι ίδιες πληροφορίες θέλουν τον Αλ Θανί να κρύβεται ακόμα και πίσω από το τρομοκρατικό χτύπημα της 11ης Σεπτεμβρίου!

Το Κατάρ, φυσικά, από την πλευρά του, απορρίπτει όλους τους ισχυρισμούς. Η κυβέρνησή του, μάλιστα, εξέδωσε ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία «η κοινή ανακοίνωση που εκδόθηκε από την Σαουδική Αραβία, το Μπαχρέιν, την Αίγυπτο, αλλά και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα σχετικά με “την λίστα παρακολούθησης για την χρηματοδότηση της τρομοκρατίας” για μία ακόμη φορά δίνει έμφαση σε αβάσιμους ισχυρισμούς, που δεν αποδεικνύονται με ρεαλιστικά γεγονότα. Η θέση μας για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας είναι πιο ισχυρή από τις θέσεις αρκετών από αυτούς που υπογράφουν την κοινή ανακοίνωση-γεγονός που αγνοήθηκε εσκεμμένα από τους υπογράφοντες».

ΠΗΓΗ: star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.